Vintage chanel shoes

Alltså titta vilka söta skor jag köpte här om dagen!! Vintage dessutom, så bra för garderoben och bra för miljön 😉 Det var faktiskt min vän Beatrice som la ut dessa på sin Instagram och ville sälja dom, så jag såg till att paxa dom direkt! Jag fullkomligt älskar klacken, den är så himla fin. Sen var dom också väldigt bekväma, hade inte kunnat köpa dom annars. Jag har gett upp att försöka gå i skor som är obekväma, jag har insett att mina fossingar förtjänar bättre än så. Dom förtjänar skor som faktiskt är till för att gå i.

Jag märker att jag blir mer och mer bekväm ju äldre jag blir hehe, vill nästan säga att jag blir mer egoistisk också. Jag tackar inte ja till saker jag inte vill göra, jag väljer saker som JAG tycker är kul, jag går hem utan problem när jag vill gå hem.. Förut var jag tvungen att låtsas gå på toaletten och sådär, super fjantigt men jag vågade lixom inte säga att jag var trött. Men jag tror det är vanligt, när man är ung vill man vara alla till lags.. Känner ni igen er?

Nej nu ska jag sticka in till stan för att möta upp en gammal vän på, aw. Kan man säga det när klockan är över 18? Aja höres!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *