Nudes..

Testade lite nya lack från Depend, älskar deras olika ”nudes” 🙂 Jag är ju verkligen ingen sån som gillar starka färger på naglarna längre, eller fräcka designer. Jag vill ha dom korta och fräscha. Så dag filade jag ner mina naglar som har en ordentligt utväxt med gele, den filade jag ner även ovanpå nageln försiktigt så kanten syntes mindre och la jag på ett extra lager av lack. Blev faktiskt helt ok! Brukar göra såhär när jag inte orkar fixa naglarna eller mellan varven. Jag vill ju helst sluta helt med gele men tyvärr är mina naglar alldeles för sköra.. Dom klarar inte av det, minsta lilla och nageln viker sig och håret ställer sig upp för det känns så obehagligt. Kan ni tänka er känslan?

Gick förövrigt väldigt bra hos Forma Vita, är så nöjd 🙂 Ni kommer få se imorgon vad det var jag gjorde där men följer ni mig på youtube har jag ju pratat lite om vad jag vill göra.. Filmade faktiskt besöket idag, brukar inte göra det när det är nålar inblandade.. Tycker att ansiktsbehandingar och sånt går bra, men nålar och sånt känns lite privat. Och sedan är folk så himla dömande trist nog. Men äsch, vad fasiken. Är man nålrädd för man skippa den videon eller den delen bara 🙂 Sen blev ju resultatet som jag önskade.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *