Hejsvejs! Jaha tisdag idag rå, inte jättemycket som sker idag.. Känner mig lite låg och.. Vill inte säga deppig men jag känner mig inte heller superglad, men det kan ju förändras under dagens gång såklart. Det jag ska göra idag är att jag ska spela in video till er, besöka Forma vita, klippa videon, sortera lite hemma (var och köpte förvarningslådor igår och en spegel) och.. Jo jag har äntligen hittat en podd-kompis!! 🙂 Nu vet jag vem jag ska podda med och jag är så exalterad. Personen jag tänker på skulle jag egentligen ha gjort en annan grej med, som tyvärr aldrig blev av trots mycket planering och många möten. I sista sekund fick vi ställa in allting pga en sponsor faktiskt. Skittrist men nu kan vi ju göra detta istället! 🙂 Så det ska jag försöka styra ihop, för innan vi startar igång på riktigt ska man spela in ett pilot-avsnitt för att se om vi funkar ihop och presentera den till potentiella annonsörer.

Men jag tänkte bjussa på 3 bilder jag hittade i min telefon från helgen som var haha, gud vad jag skrattar när jag ser dom. Som vanligt bad jag Andreas att ta några bilder på mig, och då började han kasta vatten. Varför jag ser ut som jag gör är för att jag ALDRIG håret i vatten när jag badar, för jag är livrädd för att det ska bli grönt. Alltså på riktigt titta på min min på sista bilden HAHAHA! Inte fagert alltså.. Ibland undrar jag vad Andreas ser hos mig när jag ser såna bilder på mig själv.. Nästan imponerade hur ful man kan bli ibland alltså hihi..

Glöm inte titta på videon som filmades under helgen också *LÄNK*, där kan man se hur Andreas bär upp mig och ska skoja lite och jag får panik pga håret.. Lol!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *