Vecka 10

Måndag: Träna, svara på en massa mail, köpa nya förvaringslådor och helkroppsspegel till sovrummet. Har ni förslag på någon snygg kanske?

Tisdag: Tid hos forma vita, fota med Malin, spela in video, redigera video (kommer ta 3-4 timmar totalt)

Onsdag: Lunch och planeringsmöte med kund under dagen. På kvällen ska vi gå på bio med Andreas vänner igen. Dom hade ju råkat boka fel biobiljetter senast, det var till den 6e dom var bokade så när vi var där förra veckan fick vi spontant välja en annan film haha. Men det positiva är att vi får gå på bio 2 gånger ihop, mys!

Torsdag: EVENTUELLT ställa upp hos Malou på morgonen. Det är lite oklart just nu då jag och Andreas skulle ha gått dit för att prata om ämnet telefonen och hur beroende vi är av den. Meeen efter att vi pratat fram och tillbaka med producenten känns det som att vi kommer få prata om något vi inte riktigt är bekväma med. Då är det lika bra vi inte kommer så kan några komma dit som vill prata om saker som vi inte är bekväma med 🙂 Eller hur?

Helg: Har inga planer, tar det som det kommer.

alexandra nilsson outfit

alexandra nilsson outfit

alexandra nilsson outfit

alexandra nilsson outfit

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)
 • Diana LaMadre

  Åh vad nyfiken jag blir på vad de ville att ni skulle prata om… men du har rätt. Om det inte känns bra så ska du ju lyssna på det och avstå. Du ska ju aldrig göra saker du inte mår bra av och det är du bra på att lyssna på dig själv över.

  Fina bilder, du är så snygg i alla stiler och grejer du tar på dig. 🙂

 • Någon

  Du är bäst!!

 • Emil Brandell

  Detta kommer kanske lite väl sent, men jag har inte ens hört om Trolljägarna, förrän idag (Har inte sett på tv i över 2 år). Hittade avsnitt två utav programmet och jag är bara tvungen att kommentera på det. Även om det skulle dra upp gamla sår. Men du är stark, har själv blivit utsatt för näthat och vet hur det kan vara. När du sa ”Skulle dom se mig på stan, så skulle jag få vad jag förkännar”.. Det enda som saknas i den meningen är faktiskt ”en kram”. För alla behöver en kram, spelar ingen roll i vilket sammanhåll. En kram som är vänlig och glad och visar att man bryr sig om folk. Jag hoppas att din karriär går bra för dig och att ditt privatliv blir för dig.

  Många vänliga kramar
  Emil

  P.S Snygga kläder. Jag hillar hatten speciellt.

 • Pia Widlund

  Känns det inte rätt så ställ inte upp, det blir andra tillfällen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *