Spa på Orbaden

Hej på er, hoppas ni har haft en fantastisk helg. Vi har haft det superskönt här i Bollnäs och jag är så glad vi kom upp hit. Andreas har ju ett nytt jobb så han jobbar väldigt mycket just nu, men då är det viktigt med pauser också så man orkar och inte jobbar ihjäl sig. Är det något man blir lugn av så är det luften och stämningen här uppe. Det är ju verkligen en stor skillnad från hur det är hemma i Stockholm. Folk som kommer härifrån har ju frågat om jag verkligen vill vara här (haha) men det är klart jag vill det! Det är så himla vackert här, och jag tror dom flesta från Stockholm eller någon annan större stad hade uppskattat detta. Man behöver få pausa lite och få andas. Hemma är det sånt jäkla tidsschema hela tiden och alla är smått stressade. Varför är det så egentligen? Varför blir vi så jäkla förbannade när vi missar tuben, fast vi vet att nästa kommer om 4 minuter?

Idag har vi spaat lite på Orbaden, här var vi mycket i somras jag och Andreas, fast på stranden då. Känns nästan lite konstigt att tänka på at vi var här när det var så sjukt varmt. Det var ju så varmt så vi knappt orkade vara på stranden och vi ville ligga i vattnet hela tiden för att svalka oss. Det är lite likadant nu, fast tvärt om.. För nu är vi i vattnet för att värma oss, inte svalka oss som vi gjorde i somras 😉 Poolerna är skönt uppvärmda och det är ju lite speciellt med att bada i varmt vatten när temperaturen i luften är så kall. Det var jätteskönt verkligen och jag njöt för fulla muggar. Jag har velat testa spa’t ganska länge nu, men det har inte blivit av – förens idag! 🙂 Äntligen! Det fanns både bastu, inomhus pooler och behandlingar. Men vi körde bara på bad, det räckte gott och väl. Sen efter vårt besök fick vi sällskap av Hampus (Andreas bror) som jobbar där, och sen åkte vi hem!

Vi tänkte strax åka hem mot Stockholm men det är visst kaos i trafiken! 🙁 Alla ska ju åka hem från sportlovs-aktiviteterna.. Så vi slappar lite hos Andreas mamma ett tag till och hoppas det lättnar upp lite på vägarna. Har ju ingen lust att sitta i bilen i 5-6 timmar när det endast ska ta 3 timmar.. Sen har jag ju dagens video att klippa, så kanske börjar lite nu och sen klipper vidare i bilen och laddar upp den såfort vi är hemma igen, för det är först då jag har internet som tillåter videon att åka upp utan att behöva ladda i 10 timmar. Så förvänta er igen video förens ikväll alltså ♥

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *