Inlägget är i samarbete med hårkontroll

Jag nämnde ju här om dagen att jag har börjat få massa ”babyhår” för jag har börjat med hårtabletter, och självklart ska jag prata om dom. Detta är ett samarbete men det går inte att missa att håret har börjat växa ut ordentligt, det går knappt att dölja med hårspray nu så mycket som det har växt 🙂 Känns ju oerhört kul, trodde faktiskt inte det skulle ge sån effekt.. Det är hårkontroll som jag har börjat äta och jag kör på deras kosttillskott som kallas för Boost. Det finns också original men jag hörde att boost ska vara bättre då den ger effekt snabbare, och det vill jag ju såklart ha. Det här med att vänta är INTE min grej 😉

– ”Hårkontroll Boost bygger på ett utvecklat koncept, och innehåller det patenterade och kliniskt dokumenterade keratinet Cynatine® HNS. Detta har förmågan att reparera skadat hår och motverka håravfall. Keratinet är kombinerat med extra biotin och zink, som båda bidrar till att håret inte ska tappa sina normala egenskaper, samt koppar som bidrar till hårets normala pigmentering. Ett komplement till vanliga Hårkontroll under perioder när man vill ge håret en extra ”kick” och pånyttfödelse!”

Jag har ätit tabletterna i ca en månad nu (varje dag) och känner på riktigt skillnad. Jag märkte först skillnad på fransarna, redan efter 2 veckor tänkte jag ”jäklar vad dom har växt” haha 🙂 Jag ringde till och med dom på Hårkontroll och frågade om det var pga dom och det är det. Så häftigt, lixom 2 veckor och man ser redan resultat!? Ja så jag är väldigt spänd på att se hur det artar sig under dom närmaste månaderna. Kommer ge er mer uppdateringar då.

Ni kommer till produkten jag använder här: https://www.harkontroll.se/produkter/harkontroll-boost

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (5)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *