Vilken härlig dag vi har har här i Bollnäs 🙂 Jag och Andreas har inte spenderat så mycket tid med varandra som vi brukar, så det känns väldigt mysigt att få komma upp hit och bara vara. Vi åkte först upp till stället där vi tog vår första selfie för 2 år sen, minns hur nervös jag var över att fråga om en bild ihop då jag inte var riktigt säker på om han ville synas offentligt eller ej. När man är kär vill man ju visa hela världen det, och det var därför jag frågade om en bild just där, för 2 år sedan när vi precis hade blivit tillsammans.

Sen blev det ett besök på Järvzoo där vi fick titta på lite djur. Vi fick se allt från gigantiska älgar till vargar som låg och sov på isen. Riktig häftigt var det 🙂 Jag såg verkligen fram emot att få se björnar, men tyvärr hade dom gått i ide och vaknar inte upp förens i april i vår igen. Tråkigt för mig, men skönt för dom att få sova genom vintern. Hade jag gärna också gjort 😉 Vi var där i ca en timme, sen var vi både trötta och lite hungriga så det blev fika. Vi har faktiskt fikat 2 gånger idag, jag som inte ens äter sötsaker på det sättet. Kan ta någon godisbit hemma på sin höjd, men skulle inte få för mig att köpa en bulle och käka upp. Men idag blev det både chokladkaka och äppelpaj med vaniljsås hehe.. Gott men lite för sött för min smak.

alexandra nilsson pojkvän andreas

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *