Veckans + / –

– Fick superfeber från ingenstans i måndags! 🙁 Hade ont i hela kroppen och kunde inte äta.

+ Men den gick över nästan lika snabbt, för på tisdagen var febern som bortblåst igen.

– Har haft ont i magen till och från nästan hela veckan 🙁 Vet inte vad det beror på.

+ Men trots magproblem firade jag Andreas så gott som jag kunde när han fyllde år i tisdags. Lyckades ta mig upp för att bjuda på frukost på sängen följt av middag på kvällen med present 🙂 Så nu har vi något att längta efter – nämligen PARIS! Jag föreslog nästa helg redan men A ville hellre vänta någon månad så det är lite varmare där. Jag håller helt med honom där.

– Jag hittar inte min perfekta podd-partner.. 🙁 Så ledsen över detta då jag är så redo, hehe.. Men samtidigt vill jag inte kasta mig in i det, för jag tror den perfekta partnern finns där ute.. Någonstans! Och jag tror tyvärr inte det är Andreas, även om flera av er har frågat efter en ”par-podd” från vår sida. Vet inte varför vi inte är sugna på att köra ihop, det känns bara inte riktigt 100 %.. Men ni ser ju oss mycket ihop på youtube 🙂

+ Fått in riktigt roliga jobb/ samarbeten.

– Ställde in en föreläsning pga ÅNGEST. Ju mer jag tänkte på den föreläsningen desto sämre mådde jag. Det berodde på flera faktorer, bland annat att jag skulle behöva åka (flyga) en bra bit själv, göra själva föreläsningen, stå kvar 40 minuter för frågor och sen flyga hem igen.. Jag vet inte varför detta kändes så oerhört jobbigt, borde tackat ja (var bra betalt) men min hjärna fick flipp och sa bara NEJ! Har självklart ångest över att jag sa nej såhär i efterhand för detta är något jag vill göra och vet att jag växer av.. Usch..

+ Nu är vi på väg mot Bollnäs och ska spendera helgen där, åh så mysigt. Har saknat detta!

Mer bilder med denna look kommer senare..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *