En dag på naturhistoriska

Det blev tillslut ett frisörbesök följt av en tripp till naturhistoriska museet. Där fanns det massa roligt att titta på – även om det var SMOCKAT med folk. Men det är ju inte så konstigt, det är ju faktiskt sportlov. Skrev ju även bara här om dagen att man ska undvika barn för att inte bli sjuk, den punkten bröt jag ju verkligen mot idag.. Men vi hade det jättemysigt. Vi tittade även på cosmonova, så himla roligt. Senast jag gjorde det var jag ett barn, så jag studsade in till filmen hihi. Vi såg en film om havet och fiskarna. Hade hellre velat se om planeterna men det gick först vid 5 tiden.

Ja nu är vi hemma igen och det tog 10 minuter innan Leonora frågar – ”Har du något spel?!” med Shrek på i bakgruden på TVn.. Själv är jag helt redo för sängen lixom. Svårt att tänka sig att man hade högst troligtvis lika mycket energi i den åldern själv. Man inser verkligen att man är vuxen när man umgås med barn, för dom kör ju all in tills dom somnar. Jag är ju på riktigt sömning vid 8-9 tiden på kvällen och då behöver jag inte ha tränat eller något sånt under dagen. Det kommer lixom automatiskt.

alexandra nilsson syster

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *