Champangelunch

Hej på er! Idag är jag barnvakt.. Fast det låter fel, då jag inte ser Leonora som ett barn längre och jag känner mig verkligen inte som en vakt på något vis, haha.. Vi skriver såhär istället. Idag umgås jag med syrran som har sportlov! Vi ska hänga lite och hitta på saker ihop, har inte bokat något då jag tycker det är så svårt att avgöra vad vi ska göra. Hon har hunnit bli 10 år gammal nu, så det vi gjorde förut tycker ju hon inte är lika roligt längre.. Så kom gärna med tips på vad man kan göra med en 10 årig! Det blir inte skridskoåkning då mamma int packade ner skridskorna. Men något jag vet hon vill göra är att klippa håret, så det ska vi börja dagen med. Men det tar ju bara någon timme då hon endast vill klippa topparna..

Något jag tycker om att göra är att luncha och shoppa, det gjorde jag och Viktor igår. Han unnade sig sin första rolex, så himla fin och den förtjänar han verkligen. Jag har ju också spanat på en klocka till mig själv, men jag vill verkligen köpa den när jag har feeling. Tänk er Paris, champagne, värme, jag känner verkligen för att unna mig.. Ja när den dagen kommer köper jag en klocka, inte annars. Kommer inte göra det ”bara för att”. För jag såg en jättefin klocka igår jag med, med diamanter som jag började dreggla lite över. Men tillslut kände jag – nä detta är Viktors gång. Så firade hans klocka istället med lunch och champagne på Riche. Inte helt fel en onsdag mitt i vecka lixom 😉 Detta gör jag gärna varje dag..

Nej nu är Leonora uttråkad, nu sticker vi till frissan!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *