Varma toner

Inlägget innehåller adlinks

Hej och god morgon på er! Igår fyllde ju min bättre hälft år så jag tog ut honom på middag. Jag testade en ny resturang som heter Yellow, rekommenderar det dom hade supergod mat verkligen. Lite fettig, men god.. Förra året överraskade jag honom med middag samt att jag hade bjudit dit hans vänner. Så det blev som en liten mini suprise-party. Dessvärre minns jag helt ärligt talat inte vad jag gav honom.. Om jag ens gav honom något i present?? Gud jag hoppas verkligen jag gjorde det, men jag minns verkligen inte haha.. Börjar bli gammal. Det jag däremot minns är att jag sen fick en resa till Italien i födelsedagspresent 2 månader senare.. Så i år körde jag en middag för 2 och en resa till Paris! Jag försökte göra det lite skojigt genom att ge honom en baguette inslagen, och i baguetten låg det en liten lapp.. Men jag råkade sabba hela idén för jag köpte fel papper, ni kommer få se det i vlggen imorgon så förstår ni exakt vad jag menar. Jag är glad jag filmade vlogg igår för jag tror jag verkligen fångade hur virrig jag kan vara och hur fel det blir när jag försöker planera saker haha..

Men hur som helst, födelsedagen anser jag blev lyckad och Andreas verkade väldigt glad. Han var nog mest glad över att jag försökte uppvakta honom. Han är ingen människa som förväntar sig en massa saker. Men innan middagen igår mötte jag upp Malin en snabbis för att fota lite, konstigt nog mådde jag mycket bättre igår trots att jag dagen innan hade superfeber och var helt sänkt! Fattar inte hur det kunde bli så, verkligen från 0 till 100 på en dag.. Ja hur som helst vart bilderna superfina, vi fångade perfekt ljus!! Malin tyckte att solen hade gått ner för mycket, men det tyckte inte jag. Detta var perfekt för jag tycker man ser och nästan känner stämningen som fanns i luften igår. Det var dessutom väldigt ”varmt” och behagligt ute på eftermiddagen. Riktigt vårväder!

Ps. Ni får JÄTTEGÄRNA komma med tips på mysiga hotell i Paris 🙂 Jag har ju ett hotell in mind som är ett boutique hotel (mysigt och litet) men jag försöker hitta ett med Eiffeltornet som utsikt..

alexandra kissie nilsson kort hår

Älskar kjolen, har den i beige också!

alexandra kissie nilsson kort hår

Topp (liknande) – *KLICK*

alexandra kissie nilsson outfit

Kappa (liknande) – *KLICK*

alexandra kissie nilsson outfit kappa

Bilder: Malin Göransson 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (21)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *