Ny video: Andreas fyller år

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (3)
 • Diana LaMadre

  Alltså jag säga bara VA?!?!? Det är ändå rätt komiskt hur vi människor fungerar. Jag ser inte en endaste svullnad eller ring under dina ögon och har du aldrig gjort. Du är en av de slätaste människor jag någonsin sett 🙂 Så fin, så vacker och snygg precis som du är nu.
  Men jag förstår att det är man själv som ser saker hos en själv som andra inte ser. Jag är likadan.
  Sen visste jag inte att man ens kunde ta bort svullnader från ögonen med fillers, det är ju något jag velat göra länge men är så rädd att börja mixtra med mitt ansikte ifall något går åt skogen.
  Har du tips på fillerskliniker? Som du går på, som du litar på? Vet inte om du tipsar om det inte är ett samarbete men har för mig att du ibland gör det? Tacksam för tips, kanske någon gång så vågar jag? Man blir ju äldre. Usch.

  Grattis till Andreas i efterskott. Jag tycker ni är så otroligt passande par för varandra, härligt att höra och se dig så kär och ha en sån fin man vid din sida. Kram fina Alexandra <3

 • Jag

  Du filmar portkoden, i fall du behlver klippa bort det om du inte sett det.. 😱

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *