Ny vecka

Måndag:
Träna (check) åka till banken för att lösa en check innan den går ut, byta min ring som jag fick i alla hjärtans dag-present (den var lite för stor), maila massa samt fixa lite inför imorgon.. Ska städa också, gäller att passa på när man inte har massa inbokat 🙂

Tisdag:
Ställer upp i en podd för första gången på… Ja jag vet inte hur länge! Jag vet inte varför men jag har verkligen känt 0 % sug att delta i andras poddar. Jag får frågan väldigt ofta men jag känner lixom.. Nja nje.. Ska jag berätta massa saker om mig i olika forum hos människor jag egentligen inte känner? Nej då startar jag hellre en egen. Just därför jag sällan ställer upp på intervjuer också.. Men det här med min egna podd, jag vill! Jag är redo – men jag behöver hitta rätt partner.

Sen direkt efter ska jag korr-läsa ljudboken. Skulle egentligen ha gjort det igår (söndag) men min bonus-pappa mådde plötsligt sämre och fick sövas ner. Så allting las på is, jag hade omöjligt kunna koncentrera mig. Så åkte istället till mamma. Så ja, jag tar det på tisdag istället. Sen på kvällen ska jag ta med min Andreas på middag, han fyller ju åååår 🙂

Onsdag:
På dagen har jag vi ett möte med eventuell ny annonsör, sen hämtar jag upp lillasyster som ska sova här. Hon har ju sportlov just nu. Så jag ska försöka hitta på något roligt med henne. Har isen smält nu? Vi båda fick skridskor i julklapp så vi kanske borde passa på att använda dom tände jag. Måste dock också klippa + publicera video på youtube, då får jag sysselsätta Leonora med något annat. Jag är superseriös med att mina videos ska komma upp på onsdagar och söndagar.

Torsdag: 
Inga direkta planer, tänkte passa på att fota med Malin för att få till lite nice content. Var länge sen jag prioriterade bilder till bloggen känns det som.. Men det har ju varit så fruktansvärt tråkigt väder, grått och massa skit överallt.. Det vill ju ingen se haha.. Men nu börjar det ju bli lite härligare ute, det är både sol och mindre slask ute nu.

Fredag/ lördag/ söndag:
Inga planer so far!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *