Sushi, yoga och mello

God morgon! Jag och Andeas har precis ätit frukost (äggröra med massa grönsaker, mums) och jag ska bara blogga lite innan jag hoppas in i duschen. Vi tänkte ta och åka till hundöarna för att låta Zacco springa av sig lite.. Sen tänkte vi nog träna, och vid 4 ska jag korr-läsa boken. Inte alls taggad på att göra det en söndag, men det är viktigt att få klar den nu. Sen ska jag klippa dagens helgvlogg som kommer upp senare ikväll. Sålänge kan ni ju kolla på den senaste videon, ni kommer till den >HÄR<

Igår kväll åkte vi hem till Beatrice för lite häng hemma hos henne. Så himla mysigt, vi köpte hem sushi och tittade på mello. Fast så mycket tittade vi faktiskt inte då det slutade med att alla skulle testa på olika yoga-övningar på mattan istället för att vara fokusera på TVn haha.. Självklart blev det minst en skadad och igår var det Niclas tur som fick en spark i huvudet 🙁 Stackarn, men jag tror han överlever.. Planen vara att vi skulle bada lite jacuzzi också men vid 11 tiden blev vi så himla trötta och åkte hem till hundarna igen. Men det var verkligen en supermysig kväll 🙂

Niclas och Andreas, visst är Andreas tröja fin? Kommer >härifrån< (adlink)

Alla beställde samma, spicy tuna. Vilken fantasi vi har va? 😉

Hej Daniel i bakgrunden som inte riktigt var beredd på kameran!

Annica har så sjukt starka ben!!

Här skulle Ellen och Niclas visa upp någon romantisk yogapose..

Man ser ju att detta kommer sluta illa haha..

Andreas the dog wisper, han är så duktig på att få hundar lugna. Här försökte han lugna ner Annicas hund som var överexalterad över en boll haha.. Han lyckades ganska bra.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *