Helgvloggen är uppe!

Sådär nu är helg-vloggen uppe 🙂 Det var ganska mycket som hände under helgen så filmen vart lite spretig men jag tror ändå den funkar att titta på. Det är ju från att jag fixar håret till att jag springer på alla events och visar vad jag får.

Nu ska vi till gymmet och träna lite (som att man kan göra något annat där lol) så vi hörs imorgon. Hoppas ni gillar videon och berätta gärna vad ni tycker om den här bland kommentarerna.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (3)
 • Caloveline

  Ååh så rolig goodiebag av Lily and Rose! Blir så sugen på att köpa något nu 😝, men ja asså tycker inte heller man ska hoppa av skolan för att bli influencer, vet att man kan plugga på distans! Så det är ju ett mycket bättre val, men om youtube kanalen inte går bra så måste man ha en backup plan, vilket är skolan.
  http://Www.caloveline.com

 • D

  Absolut kan man klara sig utan att gå i skolan men hur stor är chansen? Att bli youtuber eller bloggare är inte lätt. Gå klart skolan och sedan finns det möjlighet att välja.

 • Therese

  Superbra video! Är så kul att du tar med kameran på event o sånt! Blir ingen typ överraskad när du filmar sådär? Eller alla kanske är influencers själva, det tänkte jag inte på haha. Jag hade blivit blyg om du kom med en kamera om vi skulle ses, du är ju van men en annan blir chockad varje gång jag hör mig egna röst haha jag låter så konstig tycker jag.
  Ha en härlig måndagskväll! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *