Inlägget innehåller adlinks.

Hej på er! Hoppas ni har en fantastisk lördag. Vi började dagen på ett underbart sätt, och det genom att gå på en brunch som hölls av Ellinor tillnamns med Viaplay och Unga mammor 🙂 Hon ska ju vara med där nu i vår och jag och Andreas är faktiskt med i ett av avsnitten. Inte för att vi är unga eller väntar barn (lol) utan för att Ellinor kom på besök en kväll med kamera-teamet. Detta var typ dagen efter att jag hade opererat mig, så kanske kan verka lite annorlunda ifall ni råkar se just det avsnittet. Men nu har jag varnat er, så ni vet vad ni kan vänta er.

Det bjöds på en helt magisk brunch, instagram-vänliga pannkakor, alkoholfria mimosas, frukt, goda smörgåsar med ägg och avokados samt en massa annat mumsigt. Det var också väldigt trevliga bekanta och vänner som befann sig på plats, hade verkligen så kul 🙂 Skrattade så mycket, speciellt när Ellen började rota i min handväska och hittade en skitig strumpa, en mosad bar, lite löshår och annat snuskigt! Haha måste verkligen rensa min äckliga väska..

Men kortfattat så var eventet väldigt lyckat, och både jag och Andreas var så löjligt mätta när vi väl började gå tillbaka till bilen.. Nu ska jag strax åka vidare på nästa grej, Beatrice har bjudit över lite vänner på häng ikväll. SÅ mysigt!

Försökte få bebis att titta in i kameran, gick sådär.

Pannkakorna var så fina – och goda!

Alltså det är oroeo’s i milkshaken, så brutalt!

alexandra nilsson ellen bergström

Såhär kul hade jag och Ellen 😉 Min snygga topp fyndade jag för bara 200 kronor från campare, sjukt va? Den är från märket Odd Molly, ni kommer till massa fynd >HÄR<

alexandra nilsson ellen bergström

Keela satt bredvid och jobbade på sina Instagram-bilder.

Lilla sötnosen snodde ballonger och gömde sig bakom dom.

Ellen och Niklas såg ut som riktiga drömföräldrar, och titta hur kärt Andreas tittar på dom haha..

– Ellinor, POSA FÖR KAMERAN DÅ!

alexandra nilsson ellinor bjurström

Såhär kul tyckte vi det var att vi hade likadana toppar på oss från Odd Molly 😉 Vi båda fyndande dom >HÄR< Tänkte först skriva ”who wore it better” men vet ni vad – VI BÅDA ROCKADE DEN! Det är ingen tävling mellan oss kvinnor.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *