Nytt hår och lyxigt event

Inlägget innehåller betald reklam för Rapunzel of Sweden

Hej på er! Nej nu är jag sämst på att blogga, blev ju bara ett inlägg igår också.. Typiskt. Igår var jag hos Rapunzel of Sweden hela dagen (från halv 10 på morgonen till 5 på eftermiddagen) det tar väldigt lång tid att fixa mitt hår!! Det som tar tid är alla slingor för jag har så himla tjockt hår naturligt, och dom använder sig av folje. Själva blekningen är den mest skonsamma som finns, men den tar längre tid på sig innan den ger effekt – men det är det värt. Hellre det än att håret går av, eller hur? Sen körde vi inpackning med olaplex och sådär.. Allt för att mitt hår ska bli fint igen. Men resultatet blev AMAZING 🙂 Så himla nöjd.

Sen efter besöket hos Rapunzel åkte jag snabbt hem för att lämna bilen och Chloé som var med mig under dagen, för att sedan ta en taxi in till stan igen för att träffa upp Michelle. Vi skulle gå på event hos Zetterberg and Couture + lily and rose i Sturegallerian. Jag hade inte tänkt att gå först men jag är glad jag ändrade mig för vi hade supertrevligt 🙂 Det bjöds på världens sötaste cupcakes, goda drinkar och härlig underhållning. Sen var det ju väldigt trevligt att få dregla över alla nyheter som har kommit in.

Hos Rapunzel firade jag med loka jordgubb, mums!

Chloé var med hela dagen.

Olaplex-inpackning efter att vi hade blekt håret.

TAAADAAA! 🙂 Blev inte långt hår tillslut ändå. Vi kör vidare på den här korta frisyren, tycker det känns lite mer personligt. Sen kanske jag kan köra på lite längre mot våren, men jag trivs verkligen i den här frisyren.

Sen åkte vi till eventet..

Dessa shots var så goda, och så söta!

Orkar inte hur gulliga dessa bakelser är!!

Amanda bjöd på underhållningen, hon fick verkligen igång alla på eventet 🙂

Det var så mycket folk..

Michelle 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *