Fyndat loss!

Inägget innehåller adlinks

Förra veckan (tror jag det var) så blev jag inbjudan på en utförsäljning som Campadre hade. Det var helt galna priser, alla klänningar för 300 kr, alla skor för 300 kr, alla toppar för 200 kr.. Och det spelade ingen roll vilket märke det var heller! Så jag gick ju loss såklart haha 😉 Blev allt från smycken till klänningar. Blev också tröjor till Andreas då dom hade massa snygga plagg till män.

Nej men nu ska jag sticka iväg till mina advokater och sen träffa Michelle igen. Skulle egentligen ha kört korr på min ljudbok idag men studion råkade dubbelboka mig. Så jag tar det på söndag istället efter att Andreas föräldrar har varit här (dom kommer imorgon).

Ni hittar massa härliga märken till nedsatt priser >HÄR<

Alla skor, 300 kr! Förstår ni lyckan?! 🙂 Blev skor till våren. 

Dessa är inte riktigt min stil, MEN dom kan vara sköna att sätta på i sommar när man inte ska göra något speciellt. Gå ut med hundarna, åka och handla.. Sen var dom väldigt bekväma också.

Såg den här fina lilla bakelsen, jag var tvungen att ta med mig den hem. Från Ida Sjöstedt.

Dom här tofflorna var ju så löjligt söta, kommer ha dom på fötterna i sommar eller under nästa resa.

Smycken kostade endast 100 kr, dock var det väldigt utplockat där. Men det kan man ju förstå.

Lite skrynklig efter att den har legat i shoppinpåsen, men den är jättefin IRL. Gillar silkiga toppar väldigt mycket. Den här kommer från by Malene Birger.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *