Inlägget innehåller reklam för Rapunzel of Sweden

HEJ! Sorry hann inte blogga mer igår. Jag åkte iväg och tränade, duschade, fönade håret, sen hade vi en kompis-dejt med Andreas vänner. Vi åt middag och gick på bio. Vi hade tänkt att se Captain Marvel som en viss person skulle ha bokat biljetter till, men det han inte såg var att den har först premiär den 6e nästa månad haha.. Så vi fick improvisera lite så det vart filmen Black K Klansman istället som visades inom rimlig tidsplan. Den var inte speciellt underhållande, eller bra om jag ska vara helt ärlig. Men den handlar ju om något oerhört viktigt, nämligen rasism. Sen hade den en riktigt rattfull avslut som satte spår. Så jag vet inte om jag skulle rekommendera den om jag ska vara ärlig, för den var väldigt lång också haha.. Över 2 timmar var den, så kom hem först vid midnatt. Då var jag så trött så jag somnade som en stock!

Men idag ska jag försöka vara lite bättre. Sitter just nu hos Rapunzel och fixar barret. Ska färga utväxten, sätta om slingorna jag har i håret (har ju fortfarande några längst fram vid luggen) och sen klippa. Funderade ju på om jag skulle förlänga men sen när jag tittade på gamla bilder med långt hår känner jag lixom.. Nja nej.. Jag tyckte det var jobbigt att styla och jag tycker typ bara långt hår är snyggt om det är riktigt tjockt och fylligt. Annars får det vara lixom, och jag orkar inte sätta in 200 + slingor i håret igen. Inte just nu iaf när vi börjar få ordning på mitt naturliga igen.

Ps. På bilderna har jag inga slingor i, alltså helt mitt egna. Detta är dessutom innan fägring och klippning. Ser bra ut fast trots att det ska fixas – eller hur? 🙂 Äntligen!! Kan ju bero på hårtillskottet jag käkar också? 

Ps 2. Den där konstiga pinnen på bordet vid kameran är alltså pinnen jag sätter fast kameran på när jag går runt och vloggar. Då slipper kameran vara så nära ansiktet och jag slipper riskera att hålla för micen. 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *