Hej på er! Jag har idag äntligen läst klart hela ljudboken (YEY), känns riktigt bra 🙂 Det tog så lång tid den här gången, för som jag har sagt tidigare minns jag som att det var busenkelt att spela in ljudbok. Jag har inbillat mig att jag spelade in den förra boken på två sessioner, men det kan ju omöjligt stämma för man orkar bara max 3 timmar i taget.. Aja men det viktigaste är att den äntligen är klar och snart går den att köpa/ ladda ner och lyssna på. Enligt statistik har ju över 80 % gått över till ljudböcker nu. Det är mycket, så det gäller att ge folket det dom vill ha.

Här kommer också en ny video, lite annorlunda då jag inte kände för att göra en vlogg igen.. Jag var förövrigt på ett möte efter att jag hade spelat in ljudboken om just min youtube-kanal. Jag fick lite tips på hur jag ska göra den bättre, och vi kom också överens om en förändring som ska se redan nästa vecka. Ska bara se till att jag planerar ordentligt så jag inte tar mig vatten över huvudet. Men berättar mer om den förvandlingen på söndag.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *