En outfit från förra året..

Hittade den här gamla outfiten på datorn, jag gillar verkligen jackan och bilderna. Dock hänger den jackan bara i garderoben och tar (mycket) plats.. Den är gigantisk och väger galet mycket. Förstår inte hur den kan väga så mycket, känns som den väger minst 5 kilo. Men jag gillar den, även om jag inte använder den… Story of my life, har så mycket kläder men känner lixom inte att jag vill använda saker.. Men tur för mig så hade jag ett jättekul möte igår med ett företag som kan hjälpa mig med mitt problem. Perfekta samarbetspartnern för tillfället kan man säga! Det är viktigt för mig att jobba med företag jag verklige kan rekommendera och använder själv. Jag gör inte reklam för grejer jag inte använder, så är det bara.

Jag är lite förvirrad idag, allting som skulle hända idag ska hända imorgon haha.. Så vaknade upp stressad, blev mer stressad när jag insåg jag inte behövde åka iväg på inspelning och nu vet jag inte vad jag ska göra med mitt liv, lol 🙂 Nej då, behöver spela in en video idag och jag kan lika gärna passa på att redigerad den så slipper jag tänka på det imorgon när jag har massa annat att göra. Sen kan jag passa på att städa, skriva lite ordentliga blogginlägg till er, träna osv. Skönt! Håller faktiskt också på med en ny header, tycker jag ser lite.. Bitchig ut på bilden jag har nu hehe.. Så lite sånt ska jag ta hand om idag. Småfix lixom, behöver såna dagar med.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *