Hej! Känns kul att kommentarsfältet är öppet igen, vart lite tomt faktiskt 🙂 Men så ni vet kommer jag vara mycket snabbare på blocka-knappen. Innan har jag valt att låta troll fortsätta men tycker inte längre det är en lika bra idé då jag fortfarande känner mig allmänt låg. Känner mig bättre än vad jag gjorde förra veckan, men jag är inte alls så glad som jag brukar vara och vill vara.

Vi sitter just nu i bilen och är på väg mot Karolinska där min bonuspappa ligger. Just nu får han tillbaka sina celler som är ”tvättade” från cancern. Förhoppningvis kommer han bli fri från cancern efter den här behandlingen. Men den är tuff och är oerhört smärtsam.. Dom har tömt honom på hans egna celler, så han är lixom ett skal nu kan man säga. Så det är viktigt han inte blir smittad av något för han har inget imunsystem alls. Men samtidigt vill han ha besök, det är väldigt ensamt på sjukhuset. Ja det är inte enkelt detta. Men han är en kämpe!!

Så ni förstår är det saker som dessa som gör att jag har noll tolerans mot hat på nätet för tillfället. Det känns som jävla onödigt i jämförelse med saker som händer just nu i ”riktiga livet”. Så om någon är arg för jag köper dyra t-shirts just nu, ja då känner jag lite ”fuck off” för VEM FAN BRYR SIG OM T-SHIRTS när man har en person i sin närhet som genomgår det svåraste han behöver någonsin göra? Det kanske låter drygt och arrogant, men exakt så känner jag. Ni som inte behöver gå igenom såna här saker kanske har svårt att förstå, men försök iaf. Går det inte? Kommentera inte.

I brist på annat kommer några fler bilder från vårt besök i Grisslehamn 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (24)
 • Jag

  Skitbra beslut. Bara radera alla energislukande kommentarer. Det ger ingenting. Du är värd mer. Man mår så mycket bättre av att bara solla bort sånna jävla idioter. Problemet sitter ändå hos sig själv. Sätt dig själv i förstahand det FÅR MAN LOV. Känner igen mig så mycket i ditt mående och jag mår kanon nu och du kommer komma dig, för du är en krigare och en cool tjej med bra värderingar. Som di säger, VEM FAN bryr sig vad du köper för t-shirt, det är dina pengar. Sånna människor kan fuck off, du vet lika väl som mig att det grundar sig i avundsjuka och ett tråkigt liv, när man har behovet att kommentera så. Ta hand om dig!

 • Lizette

  Wow vilken underbar bild på dig när du sitter vid polen, rosa himmel och fårglar i bakgrunden! 🙂

 • Sanna

  Du har blivit så himla tråkig. Man blir typ deprimerad av att läsa din blogg. Vet inte om det kanske är graviditetshormoner (läste på insta att du är gravid) eller allmän bortskämdhet…Du har ju inget i ditt liv att klaga över. Va glad för vad du har och barnet.

  • Dani

   Hon är inte gravid , men det hade varit ett bra provokations försök om det inte va sååå uttjatat och redan fått så många svar på tal – sorry ”Sanna”. Och på tala om tråkig , vad gör du ens här om hon är så tråkig och deprimerande , mer än att slösa din tid? Erkänn du egentligen går igång som tusan på detta , din lilla rackare där. Det finns bättre sätt om du vill ha Alexandras uppmärksamhet , typ vara snäll – om det inte är för tråkigt och deprimerande i din smak vill säga?

  • alexandra

   Men läs inte bloggen då, du slipper kommentera nu iaf 🙂 *block*

 • Emilia

  Det är jättetråkigt att du och din familj tvingas gå igenom detta, och det är tråkigt att du inte mår bra.

  • Dani

   Fast alltså du får ju räkna med att det är x antal tusen människor VARJE DAG som aktivt söker sig in i hennes blogg för att just skriva av sig massa skit. En mot tusentals . Alexandra skriver ju öppet om sina problem och hur hon mår , om folk fortfarande aktivt väljer att klicka sig in på hennes sida och skriva skit så varför ska hon respektera det ? Respekt måste ju vara ömsesidigt eller hur ? Att sedan sitta och bara känna att man måste dela med sig av sina åsikter när dem inte håller med tycker jag bara taktlöst. VARFÖR måste man beskriva när man inte håller med en persons åsikt speciellt när personen TYDLIGT beskriver att hon inte mår bra ? Mer än av själviska orsaker förstås .

  • Emilia

   Alexandra, ta bort min kommentar! Får inte hela synas så ska den inte synas alls. Det är som sagt inte okej att ändra vad folk skriver.

 • Elisabeth

  Ni är så fina tillsammans 😘😘

 • Charlotte

  Riktigt fin bild med fåglarna i himlen och du vid poolen!

 • Jenny

  Alltså ser upp så till dig som orkar ta allt detta jävla hat, du är så stark Alexandra och dessutom är du riktigt jäkla snygg! 🙂 hoppas du får en fin lördagskväll 🙂

 • Paula

  Hoppas din bonuspappa mår bra snart igen ❤

 • Diana LaMadre

  Ja alltså att ha någon i sjukdom nära sig sätter perspektiv på livet. Att en t-shirt skulle vara viktig ?? Det är ju bara skrattretande. Vad du gör med dina pengar har ingen annan med att göra. Man kan fråga folk och bloggare om saker men man måste göra det med respekt och på ett geniunt nyfiket sätt kan jag tycka men att anklaga, håna och håller på är bara skit. Sånt ska inte kommenteras, nämnas, låta synas, det ska bara raderas på en gång och anmälas om det är grovt !!

  <3

 • Anne

  Är ingen som brukar kommentera men vill bara säga att du har en grym blogg med variation vilket är kul. Fina bilder.

 • Sandra

  Nää jag bryr mig inte ett dugg var du köper dina t-shirts, men jag bryr mig inte heller om märket på din handväska, skor osv. Har aldrig blivit smittad av märkeshets 🙂 Men älskar att se dina outfit-bilder då du har ett fint öga för att komponera ihop dom! Sen är det kul att följa någon som är helt motsatt en själv – jag skulle inte alls va nå kul att läsa om så xD
  Hoppas behandlingen funkar för din bonuspappa <3

 • Emma

  Förstår precis hur det känns, det finns så många saker som känns obetydliga när en närstående går igenom skit. Klart man påverkas som anhörig. Min pappa fick cancerdiagnos precis innan jul. Man blir mer känslig för skit man annars kunnat hantera annorlunda. Stå på dig. Hoppas din bonuspappa mår bättre.

 • Pia Widlund

  Hoppas han klarar sig och blir piggare. Ta hand om dig!!

 • Amanda

  Usch, cancer är verkligen skit! Hoppas din bonuspappa kryar på sig snart! Kram

 • Nadja

  Bra beslut att radera alla negativa kommentarer och blocka alla negativa människor 😌 Aint nobody got energy for that! För det ger inte bara dåliga vibbar till dig, även oss andra som följer dig och ser dina kommentarer. Negativa personer är det giftigaste som finns!!!
  Styrka och positiva vibes till dig och din familj från mig ❤️ Du rockar

 • lisa

  Så rätt. Ta hand om dig o familjen det e det viktigaste. Gör det du känner e rätt det kommer alltid finnas folk som mår dåligt och som projicerar det på andra i hopp om att må lite bättre, de behöver lära sig att ta hand om sig själva istället o foka inåt.
  kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *