Tutt-flash!

Inlägget innehåller adlinks

Alltså herregud vilken tutt-chock jag och Bea bjussade på i onsdags under Daisy Beauty Awards haha.. Båda våra klänningar (som var väldigt lika) var inte blixt-säkra och ingen av oss hade på sig BH hehe.. Så ja vi visade ju mer än vad vi hade tänkt att göra.. Hoppas ingen tog bild på mig bakifrån, hade inte heller trosor på mig!! Nej jag skojar, det hade jag. Men nu har jag lärt mig en läxa, att dubbelkolla materialet innan jag glider ut på någon röd matta.. Men det är synd, för jag tyckte verkligen om den klänningen. Den är så oerhört snygg i ryggen där den är nästan helt öppen. För jag kan ju inte bli fotad med blixt när jag har på mig den, även mina lår syntes igenom..

Men på dessa 2 bilder hade fotografen Eero varit snäll och mörkat ner klänningen lite. Jag tycker att det är en ”oskriven regel” som alla fotografer borde gå efter, råkar blixten göra toppen eller klänningen genomskinlig så fixar man det, det går ju supersnabbt att göra! Kommer inte bli så glad om jag behöver så mina tuttar i någon skvallertidning sen lixom. Men då vet jag att jag inte ska ställa upp på den fotografens bilder i framtiden. Jag gör ju så med tidningar också, jag svarar ju tex ALDRIG på nyheter24 när dom vill ställa mig ”några snabba frågor” vid en röd matta.

Nej nu ska jag byta om för jag ska träffa upp Issa, vi ska ut och käka lite och dricka några drinkar, mys! 🙂 Var länge sen vi sågs faktiskt, men det känns som att det var länge sen jag såg någon haha! Men alla är ju så upptagna med sitt, alla har ju jobb, pojkvänner och träningstider man försöker prioritera. Sen vet jag inte hur det är för dom andra men jag blir så extremt trött på kvällarna så jag har svårt att orka ta mig upp ur soffan. Eller så kanske det bara betyder att jag börjar bli gammal 😉 Hoppas såklart att det endast beror på årstiden..

Dessa nipple covers hade kanske varit en bra idé.. *KLICK*

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *