Daisy beauty awards

Igår var jag på Daisy Beauty Awards med Beatrice, hennes kollega Frida och Annica. Var väldig trevligt även om vi inte stannade överdrivet länge. Depend var ju nominerad i årets budget smink, och där jobbar ju Beatrice. Så vi hejade lite extra när den kategorin kom upp på scenen, tyvärr förlorade ”vi” mot Kicks och deras concealer. Men inte hängde vi läpp för det, vi festade lite på efterfesten och hade riktigt trevligt 🙂 Vi stannade inte överdrivet länge, vi drog hem runt 11-tiden och skönt var det för idag var jag uppe tidigt för att få lite jobb fixat innan jag och Andreas hoppade in i bilen och åkte iväg till Grisslehamn för att checka in på hotell havsbaden för att ha en mysig alla hjärtans-dag tillsammans.

Lite bilder inne på toaletten innan galan började – check! Klänningen är från bubbleroom 🙂 Den är skitsnygg i ryggen och väldigt bekväm. Visade ju upp den i ena vloggen från Dubai, ni hittar den >HÄRDock visade det sig att klänningen var HELT genomskinlig med blixt haha.. Och ja, vi fotades alltså vid röda mattan och flera fotografer tog bild på mig.. Herregud så pinsamt, hela pattarna syntes!!

Haha såhär kan det se ut in action 😉 Bea fotar Annica. Vill bara lägga till att även Beas klänning var lika genomskinlig som min haha.. Så båda våra tuttar syntes väldigt tydligt på alla bilder, herregud alltså.. Hoppas inte dom lägger ut dom bilderna och är snälla och mörkar ner klänningarna..

Alltså Tobias är så himla härlig, det är en kille man måste träffa IRL. Så mycket energi och alltid så himla glad. Tight som attan är han också haha, kolla in bodyn lixom. Han passar riktig bra i kroppsmålning. Jag och min ”gravidmage” hade nog inte rockat det lika snyggt 😉

Fantastisk konferencier, men kanske kan bli jag som leder nästa års gala? 😉 Får se.. På högra bilden ser vi Linda Hallberg som vann ett pris för hennes puder, så kul! Har den hemma, inte hunnit testa den än men ska göra det såfort mitt nuvarande puder är slut. Men jag hade faktiskt på mig hennes ögonskugga igår.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (0)