Sno stilen!

Hej på er! Jag har funderat på det här med kommentarer och jag ska sätta igång dom innan helgen kommer.. Men jag kommer vara snabb med att stänga ner det igen om människor inte respekterar att jag inte vill och orkar få massa mothugg. Det är oerhört påfrestande att bli ifrågasatt ständigt. Vissa verkar tro att jag har ett ansvar att berätta ALLT om mitt liv. Varenda detalj och avslöja allt i mitt liv. Så är det inte, jag är inte skyldig att berätta allt. Jag har inte heller någon skyldighet att leta fram länkar till er, ta fram produktnummer, berätta innehållet i en produkt jag köpt, eller försvara mig krig min ätstörning om och om igen. Har jag berättat hur det ligger till, ja då är det så. För det människor verkar glömma är att jag får så oerhört många meddelanden varje dag. Jag får frågor om skolprojekt typ 2-3 gånger i veckan, och det har gjort att jag inte ställer upp på något projekt alls. Jag svarar inte heller på såna meddelanden för då kommer hälften ställa motfrågor och några till och med börjar ifrågasätta mig. Jag är inte intresserad av att diskutera mina flygvanor med anonyma för då spelar vi inte efter samma villkor. Jag är totalt ointresserad om någon annan bloggare försöker skriva om mig för att få uppmärksamhet, för det där har jag gått vidare ifrån för flera år sedan.. Så ja, det blir väldigt mycket av ALLT lixom.

Aja då vet ni kanske hur jag tänker. Men nu går vi vidare för jag är faktiskt på bra humör idag och känner att jag har mått bättre den här veckan 🙂 Idag har jag faktiskt 2 event jag ska gå på, väldigt ovanligt för att vara jag haha.. Jag går ju inte på events längre, men ibland är det kul. Idag ska jag dessutom träffa folk som jag tycker om och känner personligen, ja då är det lite roligare. MEN jag sitter här och väntar på ett paket som måste komma snart för jag vill gärna spela in dagens video. Jag har en rolig videoidé för som jag vill förverkliga men behöver det här paketet för att göra det.. Så jag ska göra lite frukost, ta en dusch och hoppas jag får ett avi snart. Annars kommer videon upp imorgon istället. Men det kanske inte gör så mycket för det är med alla-hjärtans-dag tema 😉

Nu när jag inte tar emot kommentarer kanske jag har missat frågor om mina kläder, så jag länkar dom här nedanför. ENJOY!

Klänningen hittar ni >HÄR<

För att komma till bikiniöverdelen klickar ni >HÄR< och underdelen hittar ni >HÄR<

Klänningen hittar ni >HÄR<

Kjolen hittar ni >HÄR< Reklam – använd koden ALEXANDRA20​ för 20 % rabatt 

Armbanden hittar ni >HÄR<

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (0)