Veckans planer..

Måndag: Heldag på kontor för att komma re-boosta mig själv 🙂 Hjälpte verkligen. Blev en dag från klockan 10 till 5 då jag svarade på en massa mail, gjorde en ny presentation, planerade lite.. Ja många smågrejer helt enkelt. Kändes också så himla skönt att inte behöva tänka på kommentars-fältet, känns som jag har fått energi till att göra annat.

Tisdag: Träna, rensa ur garderoben (ska försöka gå ut minst 50 plagg) sen på kvällen är det något event som våra vänner Kristian och Anna håller i. Vi tänkte iaf svänga förbi en stund 🙂 Innan det måste jag filma en video som ska upp på onsdagen. Har ingen aning om vad jag ska filma än dock.. Nu kan jag ju inte fråga er nu när jag stängt av kommentarerna hehe.. Nackdel!

Onsdag: På dagen är det ett event/ utförsäljning med Campadre och adviral. Det följt av gala med Daisy beauty på kvällen. Går dit tillsammans med Beatrice 🙂 Mysigt! Hoppas på en fet goodiebag, är in the mood för att testa nya roliga produkter. Har haft en period då jag inte ens tar emot pressutskick, men nu är det fritt fram (ett tag iaf), lol.

Torsdag: Alla hjärtans-dag ju! Jag har bokat rum + spa på hotell havsbaden i Grisslehamn 🙂 Så himla mysigt! Vi fick en svit med badkar precis vid sängen, låter ju fantastiskt! Hade bokat deras största rum med jacuzzi men dom lovade att detta rum skulle vara ännu bättre.. Vi får se 😉 Men oavsett blir det mysigt att få lite tid med mitt hjärta, saknat honom under dagarna (han har ett nytt jobb nu).

Fredag: Åker hem innan lunch igen från Grisslehamn, sen har jag planeringsdag om hur jag ska förändra/ förbättra mina tjänster.

Lördag: Middag med Issa!

Söndag: Inga planer förutom att klippa video 🙂

alexandra kissie nilsson pojkvän

Foton: Caj Norlén

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (0)