Inlägget innehåller adlinks 

1. Carmex läppbalsam *LÄNK* – Jag är besatt av skiten. Jag får så extremt torra och tråkiga läppar under vintern, så jag behöver något som smörjer läpparna men som också faktiskt åker in i huden. Tycker inte om produkter som endast lägger sig ovanpå den torra huden och aldrig smälter in, det känns som att produkten bara glider runt då lixom.

2. Serum i massor. Jag tycker det är så viktigt med fukt och återfuktning nu under sommaren. Jag känner stor skillnad på hunden så nu är jag extra noga med serum. En som jag använder lite extra just nu är Water Drench från Peter Thomas Roth *LÄNK* som ger extra mycket fukt. Den är väldigt lätt på huden, bra för dom som inte tycker om känslan av att ha massa grejer på huden. Jag brukar också köra på oljor under natten för att kladda till det lite extra 😉 Runt näsvingarna är jag extra känslig under vintern så där kladdar jag gärna in det lite extra.

3. Ansiktsmask! Jag tycker det är så mysigt att ta hand om huden lite extra. I vanliga fall lägger jag ansiktsmask kanske 2 gånger i veckan, men nu försöker jag göra det iaf 3 gånger. Nu kör jag mycket på fukt och masker som arbetar. Så gärna tunga leror och masker som pirrar till ordentligt. bareMinerals har många bra masker, bland annat clay mates *LÄNK*  som rengör på djupet. Har flera masker från deras märke och jag älskar nästan samtliga.

Fördelen med ansiktsmasker är att huden blir ordentligt ren, återfuktad men sen sitter sminket också så bra efter. Det blir en stor skillnad på hur foundation och concealer lägger sig. Jag kan tycka sminket blir väldigt ”kakigt” om huden inte är ordentligt återfuktad. Så känner du att du har det problemet, investera i en bra mask. Annars spelar det nästan ingen roll vilken foundation du köper.

4. Brun-utan-sol, för jag är så förbaskat jäkla blek.. Den som jag använder mest är Cocoa Brown Ultra Dark 1 hour tan *LÄNK* som jag sover med. Jag smörjer in hela kroppen och ansiktet. Då vaknar jag upp och känner mig mycket fräschare. Varje söndagskväll och torsdagskväll försöker jag smörja in mig på kvällen innan jag sover för att vara brun hela veckan. Sen är det ju såklart viktigt att smörja sig med lotion mellan varven för att färgen ska vara snygg. Och innan man applicerar nytt måste man skrubba kroppen – men det vet ni vid det här laget va? 😉

Sen använder jag ju tanrevel’s smarta pryl för att spraya händerna och ansiktet när jag har lite bråttom eller inte orkar smörja in hela kroppen. Den är så smidig för den doftar inte bus och smälter snabbt in. Du behöver inte heller någon handske eller så, utan resultatet blir naturligt och fint. Väldigt subtilt. Ni kommer till kittet här *LÄNK*

5. Solpuder! Jag vägrar ha för mörk foundation, speciellt när huden är extra ljus. Då kör jag hellre på med solpuder, vid hårfästet, kinderna, under hakan på bröstet. Det gör att jag iaf ser mycket fräschare ut och det går på några sekunder bara. Skulle jag bara få leva med en sminkprodukt nu under vintern hade jag helt klart valt ett bra solpuder. Just nu använder jag ett från The balm *LÄNK* som jag tycker har en väldigt fin färg. Det är viktgt att färgen inte är för orange nu när man är så ljus. Det lyser verkligen upp i dagsljus, på ett mindre smickrande vis..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (0)