Stängt av kommentarsfältet

Ok såhär är det, jag mår ju inte alls bra för tillfället och idag gick det så långt att jag sa högt att jag var redo att stänga ner bloggen. Jag känner mig delvis omotiverad att driva den för nu ligger fokuset på youtube och Instagram (om man ska tänka affärsmässigt). Jag ställer också väldigt höga krav på mig själv och vill leverera perfekta inlägg flera gånger om dagen, varje dag. Och det kan jag inte göra just nu för jag orkar inte. Jag får också elaka kommentarer här, vilket jag inte får på andra kanaler. Bloggen är det enda stället där man kan kommentera fritt utan att visa vem man är, och det tillåter elaka troll att härja fritt. Då jag måste prioritera mitt välmående så kapar jag funktionen just nu, och när jag mår bättre igen så sätter jag igång det gen.

Så, nu vet ni det. Jag kommer uppdatera imorgon igen om jag mår bättre. Men andra kanalerna kommer inte vara påverkade för tillfället. Dom orkar jag uppdatera. Åter igen vet jag att 90 % av er förstår mig och vill mitt bästa, så jag har inte glömt er! ♥ Uppskattar er väldigt mycket, men jag är så nere just nu att jag inte kan blunda för det negativa. Det äter upp mig inifrån och det spelar ingen roll hur mycket kärlek jag får, för hatet vinner för tillfället. Så detta är mitt sätt att ta över kontrollen igen.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (1)