Hej, hej! Jag har inte så jättemycket jag vill berätta förutom att det blev en spontan kväll igår med min vän Janne. Han hade ett möte ute i Grisslehamn och jag bestämde mig för att följa med. Jag har aldrig varit där tidigare.. Men det slutade med ett lyckat möte för bådas del, och efter blev det spa och 3-rättersmiddag 🙂 Så trevligt! Kom först hem vid 12 på natten. Men innan vi åkte hem igen mot Stockholm passade jag på att boka ett rum där under alla hjärtans dag för mig och Andreas, så glad att det fanns plats. Egentligen behöver man tänka på sånt i början av Januari hehe.. Så ja det var hela tur och ser fram emot att spendera ett dygn där med min kärlek. Så ni kommer få se mer av stället då 🙂 Tog inte så många bilder alls igår..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *