Hej! Det vart ingen bloggning igår, ni vet redan varför så skippar att säga det igen. Vissa av er verkar ha väldigt svårt att förstå hur en offentlig person kan må dåligt, dom tror jag bara tar en ”sponsrad resa” och köper en dyr handväska så är allting bra igen. Men riktigt så funkar det inte, önskar såklart att det gjorde det för då hade livet varit väldigt enkelt. Men som man brukar säga, lycka går inte att köpa för pengar. När jag var i Dubai mådde jag dåligt även där, var nära till gråt och kände mig stressad i hela själen. Försökte tänka på den fina utsikten, den varma poolen och dom vackra palmerna men nej.. Så det spelar ingen roll vart jag befinner mig i världen, eller vad jag har på mig. Livet och människan är mer komplex än så. Det borde ju folk inom vården speciellt förstå kan man tycka? Det var nämligen en person som jobbar som sjuksköterska som kommenterade sådär.

Aja, vi går vidare precis som livet går vidare. Igår gjorde jag något jag aldrig tidigare har gjort. Jag var nämligen konferencier för en gala, känns oerhört kul att få utmana sig själv och gå utanför sin comfort zone. Dessutom stötte jag på flera hinder igår, fick bland annat inte mitt manus (!!) så 20 minuter innan vi skulle upp på scen fick jag skriva ett eget och fixa med resten. Hade inte heller fått någon sminkare medan alla andra hade fått det. MEN trots det höll jag humöret uppe och körde på så gott jag kunde 🙂 Så jag måste faktiskt säga att jag är stolt över mig själv. Och efter.. Alltså wow vad fina kommentarer jag fick!! Blir såklart alltid glad av komplimanger, men igår tog jag åt mig lite extra av folks ord. Jag fick både höra att jag var en naturbegåvning och jag hör hemma på stora scener för jag pratade lugnt och hade rätt timing. Alltså åååh sånt gör mig så glad, speciellt då det bara var min första gång igår!! 🙂 Så ni som kom fram till mig igår, TACK. Det betydde jättemycket, speciellt då jag verkligen kämpade med manuset som jag inte hade fått plugga på eller något sånt. Någon genomgång hann vi inte heller med innan det var dags.. Ja ni hör ju!

Något som var lite nervöst igår var att jag skulle intervjua 2 spanska influencer på ENGELSKA! Jag har ju inga problem med språket annars, men det blir ju en annan sak på scen framför massor av människor, när jag dessutom inte har fått frågor innan. Jag fick alltså improvisera på scenen. Jag vågar nog inte säga att jag klarade den delen superbra, men jag tror alla förstod vad jag sa och tjejerna från Spanien svarade snällt på alla frågor hehe.. Men åter igen, så kul att få utmanas och jag är glad jag tog den engelska delen. För det är ju så man lär sig och utvecklas. Till nästa gång ska jag se till att ha färdiga frågor klara om jag behöver prata på engelska så jag låter mindre osäker, och också se till att manus är ordnat. Sen ska jag också våga tro på mig själv mer, det tror jag lyser igenom när man gör ett sånt här jobb.

Vad har vi för dag idag, jo fredag! Ska käka lite frukost, städa och sen åka och träffa revisorn. Vi ska gå igenom lite saker. Sen blir det ett träningspass (5e dagen i rad, wop wop) och sedan får vi se.. Har faktiskt inga planer ikväll, men imorgonkväll har vi en middag inbokad.

alexandra kissie nilsson konfrancier

Jag såg ut att ha väldigt kul 🙂

alexandra kissie nilsson konfrancier

Alltså jag rör så mycket på ansiktet när jag pratar, har extremt många uttryck haha.. Kan se lite tokigt ut på bild, men jag tror det är bra på scen! Man vill ju inte se något perfekt docka prata, eller hur?

Min co-host var Eva, hon har gjort detta flera gånger tidigare och gjorde ett superjobb. Eva var snäll och hjälpt med innan med manuset, för hon hade ju fått sin del. Viktigt att jobba med människor som är snälla och vill hjälpa andra, blev så peppad av det! Så Eva, om du läser detta. TACK för du hjälpte mig att rädda min första gång som konferencier ♥

Ibland kan oskarpa bilder vara dom vackraste 🙂

Det var alltså hårkontroll jag jobbade för och dom har haft en stor tävling där dom har letat efter deras nya modell för år 2019. Här står jag med 4 finalister som alla var så söta och fina. Lite nervösa var några av dom (det förstår jag verkligen) och vissa var lite mer självsäkra 🙂 Men något dom alla hade gemensamt var deras vackra hår.

Och här har vi vinnaren som fick ta emot ett pris från VDn Thomas 🙂 Stort grattis tjejen!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (51)
 • Diana LaMadre

  Men åå vad kul, hade velat se video och höra dig! Men det är klart att det gick bra, hallå, du kan det här nu. Du är grym youtuber också med din personlighet så kan det bara gå rätt. 😀
  Klart du ska vara stolt över dig själv, du utmanar dig själv hela tiden och det gör hela tiden att du växer och utvecklas, bra jobbat.
  Bild nr 2 på dig är aswsome, du ser så häftig ut. 😀
  Ha en fin dag och hoppas du kan ignorera de onödiga kommentarerna och se de fina 😉 <3

 • anonym

  Fast det får stå för dej. Jag själv uppskattar och blir mycket mer harmonisk efter en semester utomlands. Så för mej att åka bort vid en svacka gör under verk. Människor är olika. Vet många familjer med barn som jobbar heltid som verkligen behöver och skulle få vila ut efter att resa bort och komma ifrån vardagen.

  • alexandra

   Ja men vad bra att det funkar för DIG, nu berättar jag hur det är för mig då jag ständigt blir ifrågasatt.

   • anonym

    Alltså vad elakt. Du måste söka hjälp. Det där svaret är sjukt ok om du var 15 år. Du har ingen bra dialog med dina läsare. Tror du man hela tiden ska höja upp dej. Nej du egoist är du. Usch Karma på dej.

    • Jos

     Well karma på dig också. Titta på kontext så kanske du förstår Alexandras svar. Hon har precis öppnat sig och berättar att hon har det tufft trots ”utåt sett” lyckade omständigheter (precis varit på resa), och får ett svar fullt av pekpinnar. Det är faktiskt jävligt taskigt att bemöta en person som öppnar sig och visar sårbarhet med det – så förstår helt Alexandras svar. Och ditt eget svar, bara till för att ytterligare vrida om kniven. Var är empatin? Manipulativt svar av dig. Alexandra, ta inte åt dig. Snälla Alexandra, börja lyssna på oss som diggar dig och som värdesätter dig. Lämna de andra DÄRHÄN. Det är dags nu. Kram från ett ”gammalt” fan

   • E

    Fast det verkar mer vara du själv som tror att livet blir bättre med resor och spons och väskor. Och så är väl de flesta av oss… mår lite dåligt… går ut och köper något åt oss själva… mår lite bättre en stund. Så inget specifikt för just dig. ”Offentlig” eller privatperson – vi är nog ganska lika ändå… 🙂

  • Emelie

   Fast det är ju lite skillnad mellan att behöva komma bort från vardagen och få vila upp sig för att man har en svacka och att inte kunna återhämta sig hur man än gör pga t ex depression och/eller utmattning.

 • Pia Widlund

  Ibland är kommentarerna riktigt underhållande….haha. Kul att det gick bra för dig. Att vara konferencier är både kul och utvecklande, det kanske blir fler gånger. Ha en fin fredag och ta hand om Cloe!!

 • Sandra

  Vad kul att det gick så bra o blev lyckat!
  Väldigt tråkigt att du stötte på hinder när du försökte söka hjälp, det är inte ovanligt tyvärr, hoppas du finner styrka att försöka på nytt med nåt annat ställe så du får den hjälp du behöver! <3

 • Daniela

  Jag hade panikångest i tre år av mitt liv . Folk har så otroligt svårt ibland att acceptera åkommor som inte syns . Jag kunde åka på semester men inte kopplades mina panikattacker av för det. Det är trots allt (precis som stress) automatiska reaktioner så är PISS SVÅRA att reglera . Ungefär som att säga åt någon att inte tänka på att vara ledsen när man fått sitt hjärta krossat – enkelt ? NOPE .

  Kan även rek att titta på Aviciis dokumentär som bla finns på Netflix . Så bra för ökad förståelse vad gäller stress och offentlighet.

  Till dig Alexandra så hoppas jag att du mår bättre snart ❤️ Jag fick hjälp med med mina panikattacker som var triggade av stress och mår idag jättebra 🙂 var inte rädd att våga söka professionell hjälp igen. Jg fick tyvärr söka hjälp flera gånger innan jag fick min jackpott 🙂

 • Maria

  Det verkar ha varit ett lyckat konferencier-uppdrag!!
  Skulle gärna vilja ha tips på läppglans genomskinliga och ljusrosa, bra märke som sitter mer än 5 minuter!!
  Tack!
  Maria

 • Jess

  Det kanske är läge att ta en paus och trappa av en period så du får landa lite? Tänker att även influencers faktiskt kan vara sjuka och nånstans tror jag att samarbetspartners och följare hade förstått dig. Dom som inte gör det är nog knappast den skara av följare som du vill ha kvar. Du har bara ett liv så ge dig själv tid om du behöver det. Alla som snackar om att det är värre med ett riktigt jobb inom exempelvis vården där man bara måste bita ihop har missat en viktig grej. Dom har också bara ett liv och ingen arbetsgivare i världen kommer tacka dom den dagen dom har kört så hårt att dom gått in i väggen. Vill tänka att detsamma gäller dig. Din hälsa måste komma före allt annat och det är helt okej. Kram

 • Jag

  Alexandra du behöver inte förklara dig för varken oss eller någon annan. Du har rätt att må dåligt precis som alla andra, för så är det, vi är inte mer än människor. Människor som påstår massa skit som inte stämmer om dig här är bara dumma i huvudet, skit i dem, de är inte ens värda din tid. Jag tycker inte ens du ska svara dem, utan gör som jag, jag sätter skygglappar och ignorerar allt och alla som är skit. Visst man blir lack ibland men tiden på jorden är kort, låt inte idioterna snylta av dina sekunder. Ta hand om dig.

 • Anonym

  Det är just sättet du förmedlar som är helt sjukt. T ex skriver du ibland själv ”Åh vad jag behöver komma iväg igen så jag kanske mår bättre”, ”Jag är så rastlös..måste nog boka en resa snart igen”, ”Jag var så smart du och köpte t-shirt för 2000 kr då det var halva priset” osv osv. Det är du själv som visar den här sidan och sjävklart så ser ju många att det beror på ditt mående och då får du såklart reaktioner som du inte klarar av för det är sanningen. Du biter dig själv i svansen hela tiden men sedan skriver du direkt att den som kommenterar något ”dumt” enligt dig är helt störd. = Sanningen. Du går vidare genom att vissa skriver positiva kommentarer som inte ens stämmer. Eller många blundar för problemen istället för att vara ärliga. De få som är ärliga är dumma enligt du. Det kallas för förnekelse. Du mår säkert lika dåligt när du reser, shoppar osv som du själv skrev här. Men när du väl bokar resan/innan så skriver du att du behöver unna dig detta för att ev må bättre. Likaså glad över dina inköp när du precis köpt något onödigt. Men du mår ändå lika dåligt pga att du tar aldrig tag i problemet utan bara ältar det i din blogg år efter år.

  • Li

   Det låter som att du behöver ta en paus.. det kanske är bättre än att berätta på bloggen hur dåligt du mår. Och som du skrivit, gå o prata med något professionell.

   Väl menat.

  • Jag

   Men det var en jävla gnällfitta du var då. Obehagligt att du tror du känner en person efter att du läser bloggen? Om du inte ens gillar Alexandra så undrar jag varför du läser här. Mår du själv bättre nu när du anonymt (sååå modigt) klagat på henne? Jävla pinsamt asså. För övrigt så är jag en av de som inte är avundsjuk och måste pissa på henne. Har själv skitdpligt med pengar men det stör inte mig att hon köper en t-stort för 2.000:-. Hon har jobbat sig till den + alla använder sina pengar till vad de vill. Orkar inte skriva mer, håll käften du är en sån som tror du vet så jävla mycket men egentligen är det tvärtom – du har noll koll hur folk fungerar. Ät bajs.

   • Anonym

    Ytterligare en som försöker blunda för verkligheten. Är du 12 år kanske? Men åldern har ju ingen betydelse här har vi märkt då en sådan stor bloggerska här beter sig som en tonåring då man läser hennes svar på kommentarer. Vissa vill aldrig växa upp. Stackars den andra om ni lever i ett förhållande!

 • Anonym

  Och detta är inte bara du som har detta beteendet såklart. De flesta som bloggar eller Youtubes är ju i detta tillstånd. Många influencer åker till Dubai, Thailand etc för de får resorna och boendet gratis. Men mår de bättre sen när de kommer hem? Nej snarare sämre. Äta god mat och leva livet gör kanske gott för själen i just stunden men förhållandet/livet blir inte bättre för det.

 • Charlotte

  Sjukt bra jobbat Alexandra! Kul att träffa dig ”in person” också, efter min och syrrans snapchat-video! xD

 • Paula Smilee

  Åh vad fin du var! Och vad kul att allting gick bra för dig i slutändan! 😊 Om du känner att du behöver söka professionell hjälp för att du inte riktigt mår bra så tycker jag att du ska göra det. Det är inget fel med det. Hoppas att du mår bättre snart fina du! ❤️

 • Beck

  Blah, blah, blah, tyck synd om mig!!!!

  • anonym

   Javisst. Börja jobba heltid som oss andra. Du är bortskämd och bara du du du helatiden. inte ett dugg synd om dej. Ytliga människa.

   • Idiot

    Och genom att Skriva så som du gör till Alexandra så tror du hon mår bättre?!
    Vilka nötter ni är som svarar så till någon som uppenbart inte mår bra just nu.
    Det är just därför för att det finns människor som ni, som man öppet bör prata om psykiskt ohälsa på allvar då denna sjukdom inte skonar någon vare sig man är fattig/rik/bortskämd och alla idiotiska påhopp ni kommer med. Ni har absolut ingen rätt att döma henne och påstå att hon inte har någon rätt att få må dåligt?!
    Blir så ledsen och arg när jag läser era kommentarer. Ni har ingen anning om någonting.
    Låt henne vara!

  • Johannes

   Vilka stolta föräldrar du måste ha, haha. Pinsam uppfostran.

 • Eli

  Du är så himla duktig! 🤩💕

 • Jos

  Grattis! Jag tror på dig. Tror verkligen på att du bara kommer att utvecklas mer och mer, låt INTE de som vill dra ner dig lyckas. Tro på dig själv och den du är. Jag har alltid gjort det, och har följt dig senaste tio åren, så det har inget att göra med någon ny persona. Du är och har alltid varit en fighter och jag är imponerad och stolt över dig! Bara fortsätt till toppen, och låt ingen stoppa dig. Puss o kram!

 • Johannes

  Kan du svara på en fråga Alexandra, visst är det mest kvinnor som kommenterar din blogg?

  Jag som kille måste säga att jag aldrig stött på dess like i efterblivna människor som lägger nästintill vidriga kommentarer här. Avundsjukan lyser igenom och hatet är stort.

  Vad håller ni på med? Mår ni bra av att ifrågasätta en person som mår dåligt? Man ska vara väldigt försiktig med att sprida så mycket negativitet till en person som öppnar sig och försöker vända sin blogg mot det mer seriösa hållet och ta upp ett extremt viktigt ämne. Jag uppskattar verkligen att du skriver om detta Alexandra, så många unga tjejer och eventuellt killar som läser och kan få reda på att även stora influencers kan må dåligt. Det hjälper oerhört. Ämnet är tabu att prata om i skolan och nästan även hemma i den åldern, vilket är tragiskt.

  En stor tumme upp att du belyser detta Alexandra, det är beundransvärt. Skit i alla idiotkommentarer, för det är fan inte klokt. Äldre människor förmodligen också, helt otroligt, så skit i det och bara kör på. Din blogg får ett helt annat djup 🙂

   • Johannes

    Haha, absolut inte Andreas. Belyser bara det intressanta i att ni kvinnor förstör varandra. Ju tidigare ni inser det, desto bättre. Varför ni känner sådan avundsjuka gentemot andra kvinnor är en stor jävla fråga.

    Kolla bara ditt svar liksom. Jag är ingen trogen läsare direkt, men när Alexandra skriver om ett ämne som berör många så känns det rätt att gå in och försvara henne mot kräk som sparkar på folk som redan ligger.

    • EE

     ”Ni kvinnor förstör varandra”… Haha, ”Johannes”, ja vi ska ta ditt råd och försöka ”inse” detta. Samtidigt ska vi försöka att inte vara ”avundsjuka” på varandra. Snacka om motsägelsefullt – varför skulle någon (kvinna, förstås..) vara avundsjuk på någon som säger sig må dåligt.

     Men bra att du ”försvarar folk som redan ligger”. Har du inte förstått att alla inlägg i denna blogg enbart skrivs för att generera intresse och (positiva) kommentarer?

     • Johannes

      Hej igen. Kan du inte skriva ett citationstecken till? Jag behöver nog fler annars går det inte att läsa.

      Det är fullkomligt självklart att det är avundsjuka. Tar alla lägen som finns att trycka ner en person man är avundsjuk på, nu när hon skriver om mental hälsa så går man den vägen. Sinnessjukt.

      Förstår du inte vad jag menar eller du är bara bara uttråkad och extra onödig idag?

  • Bia

   Kan det vara pga. Majoriteten av hennes läsare är kvinnor? Lol

 • Elin

  Men du var ju väldigt sen till mötet med dem, som du skrev innan? Kanske tänkte de att du kanske inte skulle komma – därför inte fixat manus eller smink?
  Vad stod i kontraktet?

 • Elin

  I inlägget den 6:e februari stod det att du hämtat dina manuskort vad var det för något då?

  • Johannes

   Vilken detektiv du är :)! Rena rama Sherlock Holmes.

   • EE

    Jag kommer också ihåg att hon skrev det och jag är ingen Sherlock – har bara ett friskt minne.

    • Johannes

     Vad tycker du det spelar för roll om det fanns manuskort eller ej? 🙂 Är det svårt att gå vidare i livet med tanken om att Alexandra kanske trots allt hade manuskort?

     Fokusera på det viktiga hon tar upp i inlägget istället, kära någon.

     • Någon

      VAR i min kommentar läser du att jag anser det spelar någon roll??? Skiter i om hon hade manuskort eller inte. Men ville gärna upplysa alla här om jag har ett friskt minne.
      /EE

     • Johannes

      Ja men dåså, vilken trevlig upplysning. Ska själv bidra med något minst lika viktigt, exempelvis att stänga av och sätta på min TV 30 gånger 🙂

     • Någon

      Ja, du ”Johannes”. Det har du helt rätt i. Att läsa om hur du sätter på TV:n 30 ggr vore faktiskt mer intressant än att läsa dina andra kommentarer. Och om du har tur kanske du hittar någon ”avundsjuk” kvinna här bland Kissies läsare som du kan sätta på i stället för TV:n.

      Ta inte mina kommentarer på så blodigt allvar. Skämtar ganska friskt. Lika friskt som mitt minne är… Jag läser denna blogg för att jag gillar den. Men eftersom jag, därmed bidrar till Kissies intäkter/lön, så lämnar jag ibland kommentarer av negativ natur de gånger jag inte håller med. Ibland får de stå kvar och ibland tar Kissie bort dem. Hennes val/hennes blogg. Inga problem.

     • Sofia

      Hördu Johannes, ska du nu oxå ta och tagga ner en aning. Älskar hur du först skriver att vi kvinnor skall sluta hoppa på varann, för att i nästa stund själv hoppa på folk. Chill, du beter dej ju inte nå bättre int.
      Och kommentaren om att alexandra vart och hämtat sitt manus (vad för manus det än var) var ju inte på nå sätt elakt skrivet, så förstår inte varför du måddes börja käfta om saken? Helt onödigt.
      Men, ha en go fortsatt lörda!

 • j

  hoppas Alexandra att du vet att de som kommenterar och klankar ner på dig är endast avundsjuka.
  Du borde ta en paus från sociala medier och göra det som du mår bra av.

  till de som kommenterar om hennes resor, man gör väl vad man själv vill och mår bra av?! Ifall jag hade råd att resa så mycket som A gör så skulle jag också självklart göra det! Och ifall man får gratis resor, vem skulle inte gå på en sån resa?? 🤔🤔

 • FörskoleFröken

  Synd att du inte orkar blogga mer… Som en rellativt ny fan av dig är det så sjukt trist. Kan ni troll bara SLUTA!!! Ni förstör för alla andra!!! Lägg AV!!! Alla vet att det ni (j*vla troll) skriver är sk*t värt! Alla vet att det är NI som är patetiska och ledsna över era liv… Så en stor kram till alla troll… Ni verkar behöva en. En stor fet kram… Det är synd om er faktiskt.

 • hemlig beundrare

  var där och du var grym!!

 • Emil

  Så impad av dig 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *