Testar min nya superprodukt!

Hej och god morgon! Jag startade min dag med ett morgonmöte på söder med min nya kund. Blev dock lite sen, vi skulle ha setts klockan 9 men kom fram nästan halv 10. Var kaos i trafiken och såg minst 2 bilar som hade krockat. Läskigt, det gäller att köra superförsiktigt just nu.. Men hur som helst, kunden som jag har börjat arbeta med håller i ett event imorgon och jag ska vara konferencier, väldigt kul. Kommer avlösa på Instagram imorgon vad det är för något. Så imorse hämtade upp mina manuskort, pratade lite om hur det kommer gå till imorgon och planerade vad jag ska ha på mig. Kommer gå bra! Inte alls nervös, ser detta som ett tillfälle för mig att utmana mig själv och växa.

Åkte direkt hem efter mötet och nu är jag hemma igen. Tänkte att jag träna innan jag börjar jobba (klippa dagens video bland annat), men innan testar min nya produkt. Jag har ju såklart testat den tidigare men jag dricker den för jag vill använda den, varje morgon helst 🙂 Fantastisk grej och jag fattar inte att det inte finns på svenska marknaden än. Så pepp på lanseringen. Känns oerhört kul att komma med en grej som jag tänker ”detta måste jag använda varje dag!” 🙂

Måste tillägga att jag är ledsen över jag inte bloggar så mycket för tillfället. Det är så att jag känner mig allmänt låg och deppig. Jag tror jag behöver gå till en psykolog för jag känner att inget motiverar mig för tillfället. Saker jag tycker är kul annars rör mig inte i ryggen. Känner mig lixom likgiltig.. Igår hände en sak som i normala fall hade gjort mig väldigt upprörd, men jag var för trött för att ens bry mig. Jag kämpar för att inte kasta iväg saker och människor ”i onödan” för jag vet att jag inte är mig själv just nu. Det kommer gå över, det måste det.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (47)
 • Pia Widlund

  Livet går upp och ner. Häng i, vi går mot ljusare tider.

 • Emilia

  Förstår precis hur du känner, jag har också känt så. Lite just nu faktiskt men vet du vad, du har helt rätt. Det går över och vi gör det tillsammans ❤️ Fortsätt vara en underbar inspiration och en ärlig förebild ❤️

 • Rena

  Hopefully you will feel better soon.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

 • Caloveline

  Det kommer kännas bättre Alexandra, det tar bara lite tid först
  http://Www.caloveline.com

 • Anonym

  Du har ju inte mått bra på väldigt länge har du ju nämnt + har vi alla märkt så varför söker du aldrig hjälp? Vad är du rädd för när det gäller professionell hjälp?
  De flesta inom sociala medier mår ju psykiskt dåligt märker man men inte många söker hjälp utan de använder bara det för att säga de inte kan leverera som vanligt + att det syns utåt hur dåligt många mår på Youtube b la. Vad är problemet med att inte söka hjälp och istället sätta sina egna diagnoser som de flesta gör? Vi vanliga arbetare måste ju gå till sjukan då och då och även gå till psykologen men inte ni som skriver bloggar/Youtubes…? Däremot gillar ni alla att nämna det för hela världen hur ni mår för ni kan inte leverera som vanligt säger ni.

  • alexandra

   Ni vanliga gillar att klaga mycket?

  • Annelie

   Jag håller med till 100%. Men Alexandra livet går upp och ner hela tiden. Vi ”vanliga klagar inte” men vi lever in the real life med jobb 8-5,betalar räkningar, hämtar barn från dagis, handlar, fixar middag, pussar ungarna god natt, städar, tvättar förbereder för nästa dag. Ibland har vi svårt att förstå att om du inte mår bra, varför inte skaffa ett vanligt liv. Leva som oss för vi måste ta alla fighter i vardagen. Vi har inte en chans att leva som du. Resa, shoppa leva ett lyxliv som du gör.

   • Malla

    För mig som jobbar från morgon till kväll, utan ett endaste frisörbesök, fixa naglarna, gå till hudterapeut/plastikkirurg, PT, kaffe ”to go”, luncher på MOS etc etc är det heeeelt obegripligt att man kan bli ”utbränd” (?) av att göra detta + resa på sponsresor… Allt det skulle i så fall ske utöver mitt jobb. Och betalas. Har säkert glömt fler fördelar som gratis bil, varor som skickas hem, premiärer, middagar. Etc etc. Nä – det låter helt obegripligt!

    • Malin

     Då förstår du inte mekanismen bakom utmattning. Det handlar om många olika faktorer. Jag kan tänka mig att prestationskrav, elaka kommentarer, brist på inspiration kan räcka i en influensers fall. Det handlar om upplevelser och känslor. Inte bara om prestation och mängd arbete.

 • Jess

  Snälla låt det inte vara ett kollagenpulver eller annat kosttillskott som inte har nån effekt 😛 blir spännande att se om det är nått revolutionerande

 • Anonym

  Jag jobbar inom sjukvården och vi alla mår dåligt i perioder dels pga personalbrist, dåligt betalt, vi ser mest mörker med dem vi hjälper osv men vi hade aldrig kunnat göra som alla inom sociala medel gör att säga till sina kunder att nu mår jag dåligt så därför levererar jag dåligt. Hur skulle det se ut om man gjorde så gång på gång? Eller ”Nej vi åker på en gratis/sponsrad utomlandsresa istället och se om vi mår lite bättre sen efter! Herregud! Ansvar/vuxen och allt vad det innebär verkar inte finnas i er värld! Inte konstigt att världen rasar ihop.

   • Annelie

    Har du ingen respekt för ”vanliga människor”???

    • Jennifer

     Vilka uttalanden alltså! Tänk på att hon kämpat inom media branshen för bygga upp sitt varumärke. Bara för att hon är influenser ska hon inte ha rätt att må dåligt? Om ni är så jävla missnöjda med att jobba 9-5 inom vården vilket även jag gör så ändra på det då? Satsa på annat då?! Finns massa alternativ.Inget kommer gratis och Alexandra jobbar för att kunna leva som hon gör. Luktar avundsjuka och bitterhet här!!!

     • C

      Skillnaden på ”oss vanliga” och Alexandra är att hon skriver offentligt därför ser vi hur hon mår, medans vi andra sitter i lunchrummet och klagar istället 😉
      Jag tror inte dom mår sämre/bättre än oss andra och jag förstår att hon har det tungt just nu med närstående som är sjuk, det tär ganska mycket på mående.
      Säg den med ”vanligt” jobb som inte känner sig låg ibland utan att få höra att man ska byta jobb och växa upp för det. Livet går upp och ner helt enkelt. Jag förstår inte ens hur ni orkar klaga….

  • Jonas

   Jag jobbar också inom sjukvården och en sak man får lära sig är att visa respekt och empati för människor. Du kanske har missat det? Bara för man är en offentlig person betyder inte det per automatik att man mår bra. Det är väldigt lätt att vara anonym och skriva kommentarer. Skärp till dig. Hjälp henne istället med tips och råd om hur hon kan få hjälp. Skäms över att du är en kollega.

 • Diana LaMadre

  Men fina du!!
  Hoppas vardagen blir lättare snart.
  Spännande att se vad det kan vara för något nytt du ska lansera!! 😀 😀

 • anonym

  Och jag är inne i en period där jag mår så bra. Hänt dödsfall och annat. Men nu mår jag bättre. Men förstår såklart att det är tungt med jobbiga perioder.

 • Ceccan

  Varför collagenpulver?

 • Susanna

  Mäh Alexandra skriver ingenstans att det inte finns folk som har det sämre, hon säger att hon inte mår bra. Man kan inte vara glad och tacksam för allt man har hela tiden, så fungerar inte människor. Ta inte för givet att ni har det sämre eller mår sämre. Säger någon att man mår dåligt så behöver man inte skriva sura kommentarer till den personen, särskilt när ni inte känner henne. Ni antar bara att hon har det bättre….

 • Becka

  Tycker du får oförtjänt mycket negativitet i kommentarerna från ”de vanliga arbetarna”. Tror inte folk inser den psykiska pressen som en offentlig person och egen företagare utsätts för. Dessutom tar psykisk ohälsa inte hänsyn till om du så har världens mest ”perfekta” liv eller har ett skitjobb, en depression eller ångest kan drabba alla och man bör aldrig förminska någon annans mående.

  Mitt tips till dig Alexandra är att sök vård för ditt psykiska mående, skjut inte upp det då blir det bara värre. Planera in en dag och en tid du ska ringa psykiatrin, sätt larm på mobilen och se till att du får det gjort, du kommer tacka dig själv. Glöm inte hur stark du är!
  Kram

 • Anonym

  Förstår att du inte klarar av att höra sanningen. ”Suck”….
  Det är nog väldigt tur att du inte skaffar barn för då hade du mått ännu sämre och aldrig kunnat ”levererat”. Då får du verkligen känna på att du lever och måste jobba häcken av dig.
  Skaffa riktig hjälp för du behöver säkert medicin mot ditt mående.
  Det hjälper inte att åka iväg på spa eller resor för du kommer alltid hem igen till verkligheten.
  ”Suck”…

  • C

   Ja för alla som har barn är supermänniskor och de som inte har barn vet inte hur livet fungerar, för det vet ju varje människa att har man barn då jobbar man hårt och vet allt om allt och alla…..
   Nej du livet utan barn är inte alltid enklare. Man kan jobba lika hårt ändå även utan barn.
   Och att åka på spa eller resa löser inte alla problem i världen heller så det är ingen universallösning för personer utan barn.
   Men jag förstår att folk med barn som är missnöjda med livet gärna ser det som att de utan barn lever ett lätt liv utan bekymmer och därför inte har rätt till åsikter eller att må dåligt…
   Som du sa *suck*

  • alexandra

   Bittra människa =)

  • Kia

   Varför skaffade du skitungar då om du nu ska sitta o klaga om hur jävla jobbigt det är? Jorden är redan överbefolkad o ändå kan inte folk sluta avla. Och sen har man mage Att klaga över hur tufft det är…herregud

 • Tina

  Tänkte också på det…. ”tjänade pengar på det”. Logiken??!

  • Sandra

   Jag har inget jobb, är ingen influencer, lever inget lyxliv, men när jag köper saker på rea så säger jag också att jag tjänar på det. Det är väl inget märkvärdigt?

   Och sitta där och sitta bakom din skärm, inte våga ange ditt namn, och klaga ned på en människa som du inte känner, frågan är väl snarare hur du själv mår som människa? Har du ingenting snällt att säga, säga ingenting alls. Du kan omöjligt veta anledningen till varför Alexandra köpte två tröjor.

 • W.

  Din ‘suck’ kommentar siger så meget om dig som menneske. Arrogant svar til en fin kommentar du kunne have lært af.

 • Emma

  Kör drink med askobinsyra (ren c-vitamin) och bikarbonat varje morgon. Man blir lite piggare men gör kanske inte livet lättare =)

 • Frida

  Känner samma varje år på vintern, som att inget har någon mening alls. Tips är att prova äta D-vitamin om du inte redan gör det, det får mig att bli liiiiite mindre deppig 😊

 • May

  Spännande 🙂 Hoppas ni testar produkten väl innan den kommer ut på marknaden. Kosttillskott testas inte i samma omfattning som läkemedel och det kan finnas lite vad som helst ute på marknaden. Finns många skräckhistorier om att vissa produkter har innehållit stora mängder bly och förorsakat blyförgiftning mm. Så jag hoppas ni lägger mycket vikt på analyser av produkten 🙂

 • D

  Det står INGENSTANS att du är deppig för att du tycker du har mycket att göra; det är obegripligt för mig varför folk väljer att tolka det så. Vem vet, du kanske är ledsen för att du önskar du hade MER att göra?

  Du kanske är FETT tacksam för alla sponsrade resor osv som de tjatar om, det vet dem inte? Du kan vara deppig ändå. Det är en SJUKDOM ingen skulle anklaga någon som har cancer för det (”du kan ju inte ha cancer du har ju råd med ansiktsbehandlingar”). (Likställer inte cancer och deppighet; JÄMFÖR).

  Jag förstår att du är sjukt trött på dessa, men finns det något annat sätt att bemöta det annat än att kalla dem ”vanliga”? Det är lättare att ta till sig och lyssna på dig om du argumenterar lugnt. De kanske är ”vanliga” men ändå jobbar som stjärnkirurger?

  Vissa kommentarer är direkt missunnsamma; det ligger en tydlig avundsjuka i att de vill att du ska testa ett ”vanligt” jobb och liv. Är man inte nöjd med sitt liv får man ta ansvar och ändra det och inte ta ut sin bitterhet på bloggerskors kommentarsfält. Du kanske kan visa att du är bättre med kommentarer? Vi förstår att du blir arg men tror du kan ge kloka svar (din deppighet är inte relaterad till ditt arbete eller dina pengar, det finns alltid någon som har det sämre än ”vanliga” ska inte ”vanliga” få vara deppiga heller? Osv)

  Det märks att de som kommenterar antingen är barn eller bittra äldre kvinnor som är trötta på livet 😛 Det behöver piggas upp med neutrala, intelligenta inputs från olika håll.

  Xx

 • :)

  Det är vintertid, se till att få i dig alla vitaminer. De flesta hatar livet och alla ”måsten”. Januari och Februari är i särklass de sämsta månaderna. Magnesium, D-vitamin och träning etc är receptet på välmående just nu.

  Man kan se denna perioden som en kickoff. Man bör stärka sin kropp och sitt psyke.

 • Nina, mammatillhmv

  Har haft en sån där period jag också, men sen vaknade jag en dag och var full av energi och var supermotiverad 😃 det blir bättre 😊

 • Alexa

  Strunta i allt som går att strunta i, kura ihop dig o se på tecknade Disney filmer o ät nåt gott o nyttigt typ nötter o sockerfri choklad o frukt o tyck synd om dig själv o acceptera att man inte mår bra just nu istället för att låtsas må bra. Så gör jag👍🏻

 • Jess

  Fingers crossed för vegansk kollagen-pulver xx

 • Elise

  Du får må dåligt, du behöver inte be om ursäkt.

  Det finns tyvärr ingen universallösning men jag själv tar mig igenom den här jobbiga perioden av året med hjälp av: sömn, bra mat, konditionsträning, dagsljus, lugn och ro, d-vitamin, Rosenrot på morgonen, Johannesört på kvällen.

  Kan också vara vettigt att undvika koffein och alkohol, sociala medier, stress och stora livsfrågor… (:

  Hoppas du snart piggnar till!

  Kram

 • Jonas

  Här har vi en tjej som står upp för jämställdhet och för andra kvinnor. Och vad händer när hon går ut och säger att hon mår dåligt?

  Jo då öser det ner negativa kommentarer från mestadels kvinnor.

  Lyft och hjälp varandra istället.

 • Helena

  Tycker det är sjukt tråkigt att läsa alla kommentarer här! Speciellt de som bara klankar ner på Alexandra. Hon har väl lika stor rätt att må dåligt som alla andra har, oavsett vad man jobbar med. Utbrändhet och depression är något som kan drabba alla. Mitt enda råd till dig, Alexandra, är att sök hjälp redan nu. Jag har själv känt sådana känslor, eller brist på känslor egentligen, och det tog mig flera år innan jag sökte hjälp. Nu har jag gjort det och känner äntligen att det kanske kommer bli bättre snart.

  • Linda

   Jag tror ingen vill från ta alexandra rätten att må dåligt.
   Känns bara inte som att det är rätt forum att ta det i. Som du skriver borde hon prata med någon som är kunnig och få riktig hjälp. Givetvis kan hon skriva att hon mår dåligt, men förstår inte varför hon måste upprepa det så frekvent? Varför inte söka hjälp som första steg och kanske nämna att hon har en tuff period just nu. Punkt. Det finns så oerhört många som mår dåligt idag. Som kanske aldrig blir sedda eller hörda.

 • Olivia

  Hoppas att du börjar må bättre snart!
  Ditt smink är såå fint!! Vilken highlighter använder du? 🙂

 • Paula Smilee

  Nääää alltså fy, blir så less på alla tråkiga kommentarer. Här sitter du & säger att du mår dåligt & så ska folk hacka på det… man får acceptera att alla är inte lika ! Och man får lov att må dåligt ! 😌❤️

  Sen är det väldigt vanligt att en del mår dåligt under dessa perioder på året då det är så mörkt & vi får ingen sol.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *