Ny vecka hemma i Sverige igen

Måndag: Skulle ha landat i Sverige runt halv 7 på morgonen, men vårt plan blev försenats med hela 5 timmar pga snökaoset hemma. Men vi hade tur att vi fick komma hem över huvudtaget. Såg att samtliga flyg förutom 3 vart inställda, så att vi över huvudet fick komma hem var ju bara ren tur. Så skönt att faktiskt få komma hem, även om det blev några timmar sent. Jag missade dock ett event/ jobb som var klockan 12 men sånt händer..

Tisdag: Har en hel del jobb att ta hand om, ska bland annat öva inför mitt första konferenciers-jobb som är på torsdagen. Tänkte träna under dagen också.. Senare på kvällen är det biopremiär av Battle Angel, jag och Andreas sa senast vi var på bio att vi båda ville se den. Så det blir perfekt, och så mysigt med en biodejt med mitt hjärta 🙂 Saknat honom så mycket nu när jag har varit borta. Det är både fantastiskt och jobbigt att tycka om en person så mycket haha, för det är ju väldigt jobbigt att sakna en person så mycket.

Onsdag: Jobb på dagen och senare på kvällen ska jag på en jobbrelaterad träff med personal som ska vara med på eventet som är på torsdagen. Tror det är champagne och minigolf som stod på schemat, hur trevligt? 🙂

Torsdag: Jag ska arbeta som konferencier för första gången på en gala, spännande! 🙂

Fredag: Har en deadline på ett jobb, men annars har jag faktiskt inga planer. Blir nog träning iaf 🙂

Lördag: Beatrice har bjudit över mig och Andreas på middag. Vi ska även ta med oss badkläder för spa, så himla mysigt 🙂

Söndag: Tänkte ta och träffa mamma och syster. Lennart (min bonuspappa) är på sjukhus så tänkte att vi kunde hitta på något skoj. Men vet ni vad, han fick väldigt bra nyheter från hans läkare. Behandlingen är inte över, utan den forsätter men det är en väldigt god nyhet.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *