Last day

Hej på er! Sista dagen här och idag är det lite dåligt väder.. Enligt väderprognosen ska det bli åska idag. Men det gör mig inte så jättemycket då vi har haft ett superväder under hela resan fram tills nu 🙂  Fick berättat för mig igår att innan vi kom var det dåligt väder och det ska även bli det nu när vi åker hem. Så har verkligen jättetur och det gör mig glad, för man blir ju så ledsen när man får dåligt väder under en resa.. Som när vi var i Tel Aviv, då hade vi ju sån otur med vädret och det påverkade vårt schema väldigt mycket. Man blev inte lika taggad på att göra saker och man kunde inte njuta av stränderna som önskat.

Men hur som helst, jag har lite att göra idag så det gör inget att det är dåligt väder. Det faktiskt ganska skönt om jag ska vara ärlig. Jag ska klippa dagens video som ska publiceras, filma vidare på en annan video, packa och lite sånt. Hade det varit fint väder ute hade jag nog haft lite ångest över att jag inte tar vara på den sista solen innan jag återvänder hem till snöstormen och den icke befintliga solen hehe.. Så jag ska se till att starta nu och se hur långt jag kommer, och förhoppningvis spricker det upp och vi får lite eftermiddagssol inan vi åker mot flygplatsen 🙂 Det hade ju varit trevligt.

Visst är min bikini snygg? Perfekt att den är hög i midjan också, tyckte det var riktigt bekvämt. Den kommer från asos, men jag ångrar lite att jag inte tog en större storlek på överdelen.. Det vart liiiite tight.

Haha jag ler som en liten tant på denna bild, men skitsamma. Bilden i helheten är så fin, tycker ljuset är så magiskt 🙂

Det är verkligen en magisk känsla över utsikten.. Det är dimmigt, varmt och lite.. Magiskt.. Inte alls som i Sverige för känslan här är verkligen mysig och härlig. Sen är vindarna så sköna och behagliga.

alexandra kissie nilsson dubai

Vi satt oss på ett ställe som heter Praia, supertrevligt ställe med fantastisk inredning. Och kolla bakgrunden lixom!! Sen hade vi stranden precis där också.

Mötte upp en gammal vän till mig, Sara! Minns ni henne? Ni som har följt mig länge gör nog det. När jag var ”liten” frågade Sara om hon kunde intervjua mig till ett skolprojekt, och det blev starten till en vänskap. Vi åkte till Magaluf tillsammans och levde rövare haha.. Vi hade verkligen så kul. När vi kom hem till Sverige igen hängde jag mycket hos henne i Uppsala.

Älskar solnedgångarna här. Dom lämnar ett magiskt sken. Dock går det snabbt innan det blir kolsvart, klockan 5 börjar solen gå ner och vid 6-tiden är det helt svart.

Ja denna bild togs typ 30 minuter senare, haha helt kolsvart!! Sara (och Emelie) beställde in shisha med mint och druvsmak. Jag har aldrig riktigt förstått om det är tobak i eller inte? Eller är det bara vatten och ånga..? Jag testade ju men det smakade ju bara gott, så visste inte riktigt vad jag sysslade med haha. Kände mig som en riktig nybörjare.

Vi avslutade gårdagen med ett besök hos en bekant som hade världens vackraste utsikt, helt magiskt!! 🙂 Som att detta inte var nog så började det skjutas fyrverkerier. Kändes lite som att jag hamnade i en romantisk scen ur en film där någon ska fria haha.. Men inget frieri vart det, hade kanske varit konstigt då Andreas inte är här och jag har nog inte så många som har redo att fria till mig inom den närmsta tiden haha…

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (19)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *