Dubai genom min telefon

Hej! Hur mår ni hemma denna fredag? Jag och Fanny mår bra, vi är lite solbrända men glada. Idag har vi spenderat dagen med att shoppa lite, jag ville så gärna se den kända fontänen så efter att vi legat vid poolen lite tog vi en taxi till Dubai Mall. Vi blev dock lite besvikna, jag minns fontänen som en superhäftig show som varade i minst 5 minuter med hög musik. Men så var det inte idag, knappt 2 minuter höll showen på och det var ingen musik alls haha.. Men aja, nu kan Fanny checka av den sevärdigheten 😉 Men efter en bit mat och en kopp kaffe var vi redo för shopping. Jag hittade 2 jättefina tröjor från Balmain, köpte en till mig själv och en till Andreas 🙂 Fanny köpte ett par skor. Båda är nöjda och glada med våra fynd, men nu har vi sååå ont i fötterna. Gallerian är så löjligt stor så det tar evigheter att ta sig fram haha…

Jag är ledsen för att det endast blir iphone-bilder men jag känner att det inte har getts så många tillfällen för mig att ta ”riktiga bilder” hehe.. Det är ju verkligen en annan sak när jag reser med Andreas vs med vänner. Men det kanske är lite roligt med variation också? Dessa bilder är ju mindre ”perfekta” och inte lika tillgjorda lixom. Tar dessa lite i farten och hoppas på det bästa sen haha 🙂

Det är väldigt fint precis utanför gallerian tycker jag, det är som ett magiskt ljus överallt 🙂

Världens högsta byggnad!

Vi satte oss på en italiensk resturang som hade fontänen som utsikt, perfekt plats! Här ser man också hur jag har bränt mig, aj aj.. Men det är faktiskt inte så farligt IRL..

Extremt mycket folk var det idag, usch gick knappt att röra sig!

Inne på LV..

Blev sedan drinkar på Atlantis.

Sötgröten

Blev sedan middag på en resturang som heter Main, tog en pasta med musslor. Den var helt OK.. Stället var FANTASTISKT men just den här rätten var lite tråkig. Borde ha tagit något annat 🙂 Men då vet jag till nästa gång.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *