Fick en kommentar här på bloggen varför det skulle ha vart så tomt på beach cluben Zero Gravity här om dagen. Jag trodde det berodde på säsong men det verkar bero på en händelse som hände i December 2018. En man tog sig friheten att dra sig i banen framför människor. Skulle detta hända av en kvinna? Nej aldrig, har aldrig läst att en kvinna tar sig friheten att bete sig som ett jäkla djur i ett offentligt rum. Jag blir så less på män och deras beteenden.. Man här ofta (män) säger att kvinnor och feminismen går för långt, men män har ju gått för långt för länge sen? Dom våldtas, slåss, tafsar mm. Om och om igen. Usch.. Jag är nu glad att verken jag eller Fanny badade i poolen, jag hade ju mens och Fanny var inte sugen. Men nu vet vi att vi inte ska åka tillbaka dit igen, jag hade ju ingen aning om detta innan vi åkte dit såklart.

Hittade info här: LÄNK

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (42)
 • Emilia

  Fast varför kan ni inte gå tillbaka dit? Det är ju inte beach cluben som har gjort fel, utan en specifik person. Det kan ju lika gärna hända någon annanstans där ni är. Hur som helst, tråkigt att folk inte kan bete sig bland andra.

 • Paula Smilee

  Alltså jag är i CHOCK ! Fyfan vad sjukt och äckligt.. fattar inte hur man ens kan göra något sånt. Finner inga ord.. :/

 • Caloveline

  Ush att människor inte kan bete sig bland andra människor? Fyfan.
  Men är inte klubbens fel att han tog sig friheten att göra de, så ni kan ju vara där ändå
  http://Www.caloveline.com

 • KRISTOFFER

  Feminismen visar sig på sin bästa sida igen ser jag….

  Visst, denna mannen verkar ju vara tämligen obehaglig och äcklig men det är en jävla rubrik att sätta. Daddy issues på hög nivå.

  Feminismen borde läggas ner och alla borde gå enade om ett jämställt samhälle istället, kommer vara betydligt lättare att tillsammans bygga ett starkare land då.

  Du undrar varför inte alla män är feminister? Dra inte alla över en kam.

  • Bunny

   Hur blir vi ett enat och jämställt samhälle om män fortfarande får utrymme att bete sig såhär? Om de tillåts att vara våldsamma mot allt och alla i sin omgivning, om de tillåts vålda och begå övergrepp, om de tillåts ”vara män”?

   Svar; det blir vi inte. Män måste skärpa sig och vi måste ALLA se till att de gör det.

   Dagligen läser en om friade män och män med sänkt straff trotts de begått övergrepp. Dagligen läser en om maktmissbrukande ordningsvakter och om lärare och läkare som kommer undan trots de begått tjänstefel. Sluta dalta med alla dessa jävla män.

 • Sara

  Vilket svin! Förstår dock inte heller som andra varför du inte skulle kunna återvända dit. Utifrån artikeln verkar det ju som att klubben agerade när de fick vetskap om det och såg till att han kom därifrån. Om de däremot inte hade brytt sig så är det ju en annan sak men vad mer ska de göra?

 • Sandra

  Såvida det inte var en i personalen så finns det väl ingen anledning att bojkotta stället bara för att en besökare betedde sig olämpligt? Man kan ju tyvärr inte låta bli att gå till alla ställen där män vistas (även om man kanske skulle vilja!) 😮

 • Diana LaMadre

  Men alltså fy fan vad vidrigt, äckligt, hemskt!! Störd snubbe, hur fan kunde man ens missa att det är GLAS bakom, alltså inte många knop i skallen!
  dock håller jag med övriga, klart du kan gå tillbaka, det var ju inte personalen som gjort så. Det går nog bra.
  Män har inte gått för långt, jag har en jättefin man vid min sida, som älskar och respekterar mig men många män är rätt knäppa i skallen, ja. Stor kram fina du. <3 Hoppas resten av semestern blir bra.

 • Hmm

  Kan inte någon skapa en bot som spammar sönder mailen som anges till bantningspillren ovan?

  Tack på förhand! 🙏

 • Sophie

  Var där både 28 och 29 december (drygt en vecka efter händelsen) och då var det knökat med gäster.
  Så då märktes det av i alla fall.

 • Olivia

  Så du kallar dig feminist men åker till ett av de mest kvinnoförtryckande länderna och supportar deras ekonomi? 🤣 vilket skämt.

  • Mina

   Olivia, du är en skämt för ens kommenterar så drygt.

  • alexandra

   Så du tycker jag ska sitta och klaga hemma i Sverige utan att faktiskt ha upplevt något själv? Hmm nja håller inte med dig där.. Jag var i Marocko och tyckte det var sjukt ojämställt, men jag är ändå glad jag fick uppleva det med mina egna ögon så jag vet vad jag snackar om!

   • T

    Snaaaaark! ”Vet vad du snackar om”.. berätta nu när du har varit i Dubai hur kvinnoförtrycket ser ut?

   • Angelica

    Att åka till Dubai för att själv få bilda sig en egen uppfattning, är bara en dålig ursäkt för att kunna rättfärdiga resan. Turismen är en stor del av Dubais ekonomi, det är byggt för att imponera på besökare… man säljer en fantasi, så hur kan man förvänta sig att bli upplyst när man hänger på fancy hotell, restauranger, stranden och shoppar. Du vill inte besöka en beach club efter att en person gjort bort sig TOTALT! Men du vill resa till ett land, där det tex är olagligt att vara homosexuell…

 • Lovisa

  Jag har varit med om detta två gånger. En gång satt en kille på en fest lite bakom mig, och sen när jag vände mig om såg jag att han hade tagit fram snoppen och drog i den samtidigt som han tittade i mina ögon. Glömmer ALDRIG det. Det värsta var att även hans mamma var i rummet så a sick fuck to say the least. Sen när jag tog min väska och min skor i handen och sprang ut så jagade han mig med byxorna nere tills jag kom ut på gatan.

  Sen andra gången gick jag på stan och så ropade någon typ ”Heeeeey” högt så jag vände mig om för trodde jag kanske hade tappat något. Men då när jag vände mig om och kollade på honom (han satt på en bänk) så sprutade han sin sperma så jag kunde se. FY FAN vad män beter sig och vi ska bara bita ihop och gilla läget. Eller ännu värre, få skit (som du alltid får) när vi säger till. USCH! Dock jobbar jag på en restaurang och vi får ju såklart massa äckliga män där också. Men vi skulle önska att du ändå ville komma tillbaka till oss för vi tar ALLTID action när något händer. Man kan inte lita på män någonstans.

 • Vera

  Det är självklart sjukt vidrigt! Men kvinnor gör sånt skit också, det finns kvinnor som våldtar, misshandlar, mördar, är pedofiler etc etc etc.

  https://www.thesun.co.uk/news/8319549/half-naked-woman-masturbating-public-arrest/

  Tror inte vi får någon förändring av att påstå ett kön skulle vara anledning till problemen, vi måste förstå att dom flesta individer vet att våldtäkt är fel, att mörda är fel etc. Det spelar ingen roll hur hårda straff vi har, hur mycket vi säger att det är fel. En person som vill mörda tex kommer mörda.

 • johanna

  men euw! man förstår verkligen inte hur vissa människor tänker!

 • Madde

  Korkat att tro att en sån händelse skulle påverka antalet besökare…. Ibland tänker du ganska fel Alexandra och det här var ett onödigt inlägg. Börjar tröttna på ditt feminist tjat faktiskt.

 • Leslie Cameron

  Bra Madde, helt tokigt som Alexandra koer paa feminisme, rejaelt troettande

 • anonym

  Vad söta skandalerna är. Jättefina. Hoppas du njuter av sol för i Stockholm är det snökaos. Funderar själv att åka till Dubai en vecka.

 • anonym

  Förlåt skulle stå sandalerna. Dom är så fina.

 • Leslie Cameron

  och varfor jaevla maen ? det er 1 man ? du lider av misandry! yeah look it up

 • Lina

  En gång när jag duschade efter att ha badat i badhus så var det en KVINNA som onanerade i duschen så jo kvinnor kan vara riktigt vidriga också. Just saying

  • anonym

   Men det är mycket mera ovanligt. Att kvinnor gör sånt här. Och vad har det med saken att göra.

   • Antastad av en homosexuell kvinna

    Skitsnack att det är ovanligare. Kvinnor kommer bara utan med sin skit lättare.
    Jag blev som ung tjej tafsad på av en äcklig kvinna som vägrade respektera när jag sa till henne fortsatte hon gnida sig mot mig. Yuck!

 • Åsa

  Säger som resten gör..varför ska du inte åka dit igen? Är du full när du skriver det här eller *skratt*
  Du skulle inte kunna vistas någonstans om du visste vad människor gjort överallt där du rör dig.
  Sex på toaletterna på krogen, onanerat i flygstolen du sitter i osv osv..Alla handtag du tar i..
  Nä, tänk liiiite längre nu.

 • Charlotte

  Det som inte framkom i det här inlägget är ju att mannen fick utlösning i poolen och stället har inte bytt vatten sedan dess. Det renas ju såklart och det har säkert hänt mycket annat äckligt i samma vatten, men det är alltså det som är grejen med att poolen är äcklig.

  • Emilia

   Ja, det är äckligt. Lika äckligt är det när folk kissar och spottar i poolen, vilket jag tror har hänt i alla pooler. Lika bra att inte bada i pool alls isåfall.

 • Sanna

  Men snälla Alexandra. Alltså jag ser verkligen upp till dig och allt du gör och står för. Men det här är att dra det lite för långt alltså, att banna ett helt ställe för att en GÄST har gjort något så jävla olämpligt. Hade det varit personalen hade jag förstått dig 100%, men kom igen nu. Det kunde hänt på exakt vilken plats som helst, även hemma i Stockholm på ställena du går till ofta.

 • Bibbi

  Är det alla män? Tycker att feminism ibland är bra, men man kan aldrig dra alla män över en kam då typ 98% av alla män inte begår övergrepp:)

 • Mandelnöt

  Ä k t a R e d u c t i l. D ä m p a r a p t i t e n och underlättar
  v i k t n e d g å n g avsevärt. Erbjudanden just nu.

  t h e y n c @ l i v e . s e

 • Sexig och mullig

  Ja riktigt vidrigt! Varit på den klubben jag dock helt ok

 • Micke

  Ja, tyvärr beter sig människor (inte bara män) som djur ibland och det ska alltid stävjas. Män är, tyvärr, väldigt överrepresenterade i detta men det är inte bara män. Minns Gudrun Schyman, superfeministen, som kissade på golvet i samband med en biopremiär – och det var samtidigt som hon (partiet hon ledde) utgjorde regeringsunderlaget i det här landet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *