Hej hoppas allt är fint med er! Äntligen kommer lite mer ordentligt uppdatering med lite mer bilder 🙂 Jag behöver oftast en dag eller 2 för att få komma in i nya miljön och kan känna att jag orkar ta massa bilder och filma. Jag ska ju leverera en eller 2 vloggar härifrån hade jag ju tänkt.. Men idag var det inga problem med att ta bilder att filma, och Fanny hjälpte till så snällt. Sen kommer det faktiskt en annan video upp idag som jag har förberett tidigare, så ni kommer ha något att kika på. Håll utkik på youtube-kanalen så ni inte missar något. Eller ännu bättre, se till att prenumerera där vettja 😉 *LÄNK*

Hur som helst. Idag har vi besökt Zero Gravity som är en beach club, den besökte jag senast jag var här också. Men det var ju över 4 år sedan, så det var kul att vara tillbaka. Ganska tomt där, tror det beror på att det inte riktigt är säsong ännu (eller?), men det var skönt. Annars kan det vara svårt att få plats där och idag fick vi den bästa platsen precis vid poolen. Vi låg där och slappade nästan hela dagen. Beställde in god mat, dricka och njöt av solen. Jag är fortfarande i det stadiet att jag bara försöker suga in all energi som solen ger mig, minns ju hur trött jag var bara för någon vecka sedan. Känner mig redan både piggare och gladare 🙂 Tack d-vitamin!

alexandra kissie nilsson dubai

Såhär gick jag klädd idag, blev en svart klänning som är nyinköpt från Asos, deras egna design. Älskar puffärmarna, tycker det är så gulligt 🙂 Denna är så skön också, den är strechig och passar fint till både stranden och att ha på sig under dagen. Sen såklart på med nya sandalerna från Hermes och min lilla strandväska från Zara. Hade en annan större strandväska med oss också där vi la alla solkrämer och sånt i. Dom får ju inte plats i den där lilla mini-saken..

Vi satte oss uppe på The penthouse först för en varsin bellini innan vi drog till beach cluben 🙂 Utsikten är ju verkligen magisk och det var därför jag ville gå dit. Dessutom ligger detta ställa väldigt nära vårat hotell, tog bara 5 minuter med taxi så det vart ett perfekt litet stop på vägen lixom.

I taxin på väg till Zero gravity!

Hur härlig är inte Fannys klädsel? 🙂 Man blir så glad av färger, men trots det är jag väldigt sparsam när det kommer till starka kulörer på mina outfits.. Kör mycket svart, vitt och beige. Men kan ju vara lite wild and crazy ibland och satsa på en subtil nude rosa.

Tycker det är sån häftig kontrast med stranden och alla skyskrapor! Här höll solen på att gå ner dessutom, det blir ett sånt vackert ljust över staden.

Det var så fint så det får bli en liggande variant av denna bild också 😉

På zero gravity blev vi hungriga och beställde in lite lunch, blev lite gott och blandat som man kunde dela på 2. Trots att det inte ser mycket ut för världen så smakade det jättegott och vi blev så mätta så vi lämnade kvar mer än hälften. Det ångrar jag nu när jag sitter här framför datorn några timmer senare och börjar bli hungrig igen. Skulle ha smugglat ner hamburgarna i strandväskan iaf..

Alltså kolla in denna drink, helt galen haha!! Den smakar som den ser ut, alltså väldigt sött. Mycket banansmak. Denna köper man nog för den är rolig att titta på, för överdrivet god var den inte.

alexandra kissie dubai

Alltså vet ni vad som hände idag? Jo fick mens när jag hade på mig vita badtrosor, och såklart hade jag inget skydd med mig.. 🙁 Kände mig inte direkt superbekväm efter det, hehe.. Det fanns inte heller att köpa vilket jag tyckte var lite dumt, det borde ju finnas på toaletter att köpa. Det var jättestort och toaletterna var superfina, tycker det hade varit en fin touch att erbjuda tjejer skydd. Ska tillägga att stället låg lite ”off” så det var inte heller bara att springa ut och köpa ett paket tamponger eller så. Kände mig lite fast där..

Detta var precis när solen började gå ner och vi började åka tillbaka mot hotellet igen. Visst är det ett magiskt ljus? Tänk er värme och sköna vindar från havet på det också.. Ja det var verkligen magiskt!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (38)
 • Cecilia

  Wow. Ser magiskt ut! 🙂

  Varför är hamburgarna svarta? Är bröden färgade? Frågar av nyfikenhet bara 🙂

  Ha en fin resa!

 • Hanna Nilsson

  Hej! Hur kan du försvara för dig själv att flyga så mycket? Det bidrar så mycket till utsläppen och går inte att kompensera med att t ex är mindre kött. Ren nyfikenhet bara. Kolla in grymma Aningslösa Influencer för mer info
  https://instagram.com/aningslosainfluencers?utm_source=ig_profile_share&igshid=1x7s2b3v7m9dd

  • Ella

   Inte direkt så att det skulle rädda världen om alla slutade flyga. Flyg står ju bara för 2 procent av världens utsläpp. Ge er på de företag och länder som släpper ut mest istället för att ge er på privatpersoner!

   • Karin

    Globalt sett ja.. men i Sverige står flyget för betydligt större %. Det är en av de största faktorerna som vi enskilt kan – och måste – förändra (mat och konsumtion de andra två). Det finns oerhört många i världen som inte har råd att flyga, därav dras % ner globalt sett men i Sverige flygs det för dem också. Och några till.

    • Ella

     I Sverige står flyget för ca 5 procent av utsläppen. Alltså finns det 95 procent av andra saker att dra ner på i Sverige, istället för att attackera folk som vill åka på semester. Fullständigt betydelselöst om vi skulle dra ner på flygandet, framförallt när det finns annat som påverkar miljön mer, t ex djurproduktionen som står för hela 15 procent av världens utsläpp. Hjälp istället oss köttätare att minska detta utan att behöva bli vegetarianer, för det behöver vi inte bli. Skuldbelägg inte, utan kom med genuina förslag. Det är betydligt bättre för miljön än att minska flygandet. Och, som sagt, ge er på de företag som släpper ut mest.

     • Maria a

      Fast hur är det att skuldbelägga att be någon ta ansvar för sina handlingar? Och det genuina förslaget är helt enkelt: sluta flyg för nöjes skull. Det är inte livsnödvändigt. Konkret nog?

     • Ella

      Det kommer fortfarande inte att påverka världens utsläpp alls att sluta flyga för nöjets skull… Finns fortfarande betydligt större miljöbovar än de som flyger utomlands på semester. Prioritera rätt istället.

 • Alex

  Hur lång tid tog det att få hem kläder från Asos? Brukar köpa från Nelly och experimenterar lite just nu att beställa från Shein.

  • Sara

   Shein… väntade i över 2 månader på en klänning. Går inte att få fatt i dom via mail heller utan postas bara standardsvar. Kunde följa att den kom till Sverige till slut där den satt i tullen i 3 veckor innan jag fick sms om att den skulle lösas ut för 300kr, dyrt för en klänning som kostade 600kr. Sedan tog det 2 veckor till innan den kom

 • Sara Rödett

  Woow, ser riktigt härligt ut! Blev alldeles varm och glad i kroppen efter detta inlägg. Ha så kul och njuuut! (Lär ni ju såklart göra! ;-)).

 • Diana LaMadre

  OMG så jädrans fina bilder! Det verkar ju alldeles magiskt fint därborta, jag bara måste åka någon gång. 😀 En vacker dag haha.
  Men usch vilken otur, alltså vad är oddsen och att man dessutom har vitt på sig och inte vet att den ska komma så man har inte ens skydd med sig, alltså suck.
  Hoppas det gick ok ändå fina du.
  Ha det bäst därborta, njut och sug åt dig ALL d-vitamin du kan behöva 😀

 • Emily

  ÄLSKAR dessa inlägg med många bilder och längre bildtexter, keep it going! ❤️

 • Paula Smilee

  Men ååh vilka fina bilder !!! Älskar din Hermes tofflor, så himla fina i brunt 🙂

 • Vicky

  Men woow vilken snygg klänning, vill också ha! Men vet inte om jag ”vågar” ha den pga mina fula lår, kan man ha ”skinn leggings” eller kommer de se dumt ut? 🤔😄 Och bilderna är magiska å drinken, vad kan man säga vill också ha så fin och låter god, vad hette den?

 • Pia Widlund

  Drink….haha, trodde först det var en gigantisk glass. Klänningen är såå söt, jag älskar också puffärmar. Njut nu!

 • johanna

  Din svarta klänning, så fin! Och vyerna därborta, magiskt vackert!

 • L

  Detta är ingen kritik eller så…
  Haha, ja så brukar ju sällan en kommentar börja som sedan faktiskt inte innehåller kritik?

  Men faktiskt så är det bara en fundering. Och inget svar är ”rätt eller fel”.

  Funderar bara över dina val av maträtter. För visst har du sagt att du nuförtiden äter mer (mest?) vegetariskt? Hur tänker du när du är på resande fot? Försöker du hitta vegetariska alternativ eller tar du det som är enklast? Eller är det på resor som du ”passar på och unnar dig” att äta icke-vegetariskt? Kan ju erkänna att det inte alltid är så lätt att vara vegetarian när man är ute och reser i världen… Ibland hade det varit så mycket enklare om man vore köttätare.

  Jag tycker det är jättekul att du och så många andra väljer att äta mer vegetariskt, jag lägger dock ingen skuld eller så på de som inte gör det 100% fullt ut. Som vegetarian tycker jag att man väldigt ofta stöter på kommentarer som ”men jag äter också väldigt mycket vegetariskt” när jag talar om att jag är veggo. Som att de som inte är det får nån slags skuldkänsla över att de äter kött. Men det är verkligen inte jag som försöker ge de den känslan utan det är något dessa personer gör så bra mot sig själva ändå. Jag tvingar ingen att äta på ett visst sätt, men om någon är intresserad så delar jag gärna med mig av tips och recept 🙂

  Förlåt för lång kommentar 🙂 Var inte meningen…

  • alexandra

   Som jag sagt tidigare äter jag helst vegetariskt och det gäller även utomlands, men då jag inte är 100 % vegetarian betyder det att jag ibland äter kött =) Gäller både hemma och utomlands. Finns det inget lockande som är vegetariskt på menyn tar jag något annat helt enkelt. Kram!

 • Isabelle

  Men gud va härligt d ser ut 😍 blir lite avundsjuk när man sitter på jobbet hemma i snöiga, kalla Sverige.. Du va Jättefiin i den svarta klänningen 🙂
  Men va jobbigt me mensen, förstår att du inte alls va bekväm efter d! Så typiskt me vita trosor oxå..

 • Johanna

  Om du undrar varför zero gravity var tomt så ska jag nu berätta, det är den trashigaste Beach clubben i hela Dubai och nyligen blev en killen tagen på film när han RUNKADE i poolen!! zero gravity har gått ut med att dom inte kommer tömma poolen och fylla nytt vatten!! Förstår inte hur ni kunde gå dit och förstår inte hur du kunnat missa denna incident som var över hela Instagram/internet!! Bor i Dubai så vet att detta är 100% sant. Sjukt att du ens visar upp bilder på att du är där, för Zero G är inget ställe man vill bli förknippat med att ha hängt på!! Haha. Tror du inte mig så googla zero gravity pool incident..

 • Marie

  Vart kommer din supersnygga solglasögon ifrån? 😍

 • Sara

  Du är så snygg!

 • Frida

  Men wow vilken fin bikini!! Vart kommer den ifrån? 😀

 • May

  Vad fint det är 🙂
  Vårt ljusa hud är anpassat för det nordiska klimatet och att det skall kunna absorbera solljust snabbt och effektivt (pga lite sol). Så egentligen behöver vi bara 1h sol för att kroppen skall kunna syntetisera vitamin D som täcker det dagliga behovet.
  Så det kan vara värt att tänka på att för mycket sol är inte bra för någon 😉

 • Charlotte

  Men Alexandra, tyvärr så får jag göra dig besviken men jo det finns tjejer som beter sig som svin också. Nyss va det en 18 årig kvinna som fälldes för pedofili.

  Att vara feminist kan väl knappast innebära att man ska förneka att kvinnor också kan vara grisar.

 • Madelen

  Hej
  Har Fanny någon insta? Älskar hennes stil.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *