Hello from Dubai!

Hej svejs från Dubai! Gud vad det känns skönt att få komma hit och slippa kylan ett tag. Åkte igår och kom hit mitt in natten, därför vart det uppdatering först nu. Första dagen har varit väldigt lugn, vi somnade först vid halv 4 på morgonen så vi sov ut till klockan 10, åt frukost i lugn och ro sedan blev det att traska ner till poolen. Så där har vi legat och bara haft det riktigt gött. Med vi menar jag mig själv och Fanny som är min resekompis denna gång 🙂 Har inte hunnit ta så värst många bilder än, det kommer. Ibland måste man bara få ta det lite lugnt och inte hetsa om bilder det först man gör.. Sen har det varit oerhört skönt att bara få njuta av solen och värmen, det behövde min vintertrötta kropp kan jag säga er.

Ikväll tänkte vi gå över till Atlantis som ligger precis bredvid oss för en drink, innan vi åker iväg och äter middag. Vi har fått väldigt många bra rekommendationer på ställen så det blir svårt att välja ett. Men det löser nog sig 😉 Dessutom är det girls night på tisdagar, så vi har tur! 😉 Får se hur kvällen artar sig, men det blir nog väldigt roligt. Jag är som sagt väldigt glad över att vara här!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *