Bruna eller vita?

Hej! Jag håller på just nu att ladda upp en väldigt viktig video på min youtube-kanal, så glöm inte att gå in där och kika för den är strax uppladdad! Ni kommer dit genom att klicka >HÄR

Igår blev det lite snabb shopping inne på NK, mötte upp Viktor för lite smakråd för jag tänkte handla ett par sandaler från Hermes så jag kan vara snygg om fossingarna när jag åker imorgon 😉 Det stod mellan ett par bruna eller vita.. Både Viktor och Andreas röstade på dom bruna, medan de stod 50/50 på min Instagram när jag gjorde en omröstning.. Så det hjälpte mig inte speciellt mycket, utan jag fick lita på grabbarna. Gjorde jag rätt val?

Nu ska jag iväg och fixa naglarna, samt lämna in sandalerna för omklackning så jag inte sliter sönder dom direkt. Verkligen det tråkigaste med att köpa skor är att man måste fixa iordning dom.. Tycker det är så knäppt att dom inte kommer ”omklackade” och klara vid köp? Jag betalar ju ändå ordentligt med pengar för dom. Vet någon av er varför man måste göra det själv? Finns det någon bra anledning kan jag förstå varför man behöver göra det, men kan inte tänka på någon just nu.

Detta är den förra modellen, det finns nya men dom gillade jag inte lika mycket.. Dom hade dubbelstygn och var hårdare i materialet. Men jag gillar när dom är cleana, och är mjukare så jag slipper få skavsår.

Älskar både kudden och pläden, kommer köpa dessa sen när jag har köpt hus. Men då blir det förbjud för hundarna att vara på dom!! Dom kommer ju hinna bli förstörda inom 1 vecka annars.. 

Viktor hittade ett par snygga Dolce gabanna skor, tyckte dom var så läckra!

Glad och nöjd! 😉 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *