Ser ni någon skillnad?

Inläget är i samarbete med forma vita

Nu har det gått på 8 behandlingar med venus legacy. Det är en behandling som jag började med efter att jag tog bort fillers för att strama åt huden igen. Behandlingen ska ge en slimmande effekt och används både på kropp och ansikte. Jag körde ansikte. Ser ni någon skillnad? Jag ser väldigt stor skillnad på nasolabiala vecken som har nästan försvunnit nu! Titta på linjen som går från näsa till mun på vänstra bilden. Och på högra har jag ingen sån. Jag tycker mitt ansikte ser allmänt smalare och piggare ut, håller i med om det? Sen är jag ju medveten om att jag har smink på högra haha men jag tycker ändå man kan se förbi det. Titta lixom på käkbenet och hur kinden är mer ”uppåt”.

Jag avslutade gårdagens behandling med en syrapeeling också, tänkte att det kan vara skönt för huden nu när den är så torr och tråkig. En syrabehandling är en snabb och smidigt behandling som ger väldigt bra effekt! Tar bort döda hudceller, reducerar små linjer, tar bort pigmentfläckar och ger huden mer lyster. Perfekt nu under vintern! 🙂 Känner mig redan fräschare. Rekommenderar verkligen att unna sig en sån behandling, man känner sig så mycket piggare efter! Forma vita har massor av olika behandlingar att välja bland, man kan fråga vilken som passar just dig och din hud bäst.

Viktigt med rengöring mellan behandlingarna..

Såhär ser det ju ut när man gör venuc legacy, en varm massage känns det som 🙂

Jag tycker hunden känns så mycket spänstigare efter behandlingen!

Fick en återfuktande mask innan jag åkte hem, satte mig i bilen med denna. Gissa om folk i trafiken stirrade in i min bil vid rödlysen?! Haha 🙂 Jag tyckte det var en jättebra ide att ha kvar masken medan jag körde bil. 

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (19)
 • Caloveline

  Ja man ser käkbenet mer! Haha så klockrent att ha på sig den, kan tänka mig folk stirra 😂❤️
  http://Www.caloveline.com

 • Maria

  Skillnaden mellan de två översta bilderna beror av att de är tagna med olika vinklar. Tittar man på bilden längre ner som är tagen framifrån så ser man att vecket är kvar, vilket också är helt naturligt, det är så vi människor ser ut. Du är vacker som du är utan alla dessa behandlingar som kostar massa pengar.

 • Lilja

  Men hallå, på bild Efter så har du ju vinklat huvudet lite mer(man ser en glimt av ögonbryn o ögonfrans) och på bild Före så verkar det vara 100% profil. Dvs lite fusk att jämföra linjer med varann, när de inte sysn lika bra i bild Efters vinkel 😛

  I övrigt så ser resultatet fint ut 🙂

 • Bunny

  Ser två skillnader, 1) inget smink/smink och 2) två helt olika vinklar på bilderna. Skulle gärna vilja se mer ”rättvisa” jämförelsebilder? 🙂

 • N

  det är bara vinklarna som är olika.. Förutom käklinjen, den ser bättre ut. Men ser man dig i profil i videos och liknande, så har du fortfarande tydliga veck i kinderna.

 • Emilia

  Som flera andra redan har skrivit så syns det ju tydligt att bilderna är tagna ur olika vinklar.. Är företaget verkligen nöjd med denna reklam? Ganska opålitlig och inte alls lockande tycker jag. Klart att det ser annorlunda ut när det är en annan vinkel.

 • Ann

  Hi Alexandra!

  Yes can see a massive difference! Your cheeks looks more pulled up like its tighter and your jaw line looks sharper. Looks great!!

 • Agi

  Måste bara säga att jag tycker att du är superfin på båda bilderna. Du ser väldigt fräsch och ung ut!

 • Sara

  Kan vi inte bara avsluta den här kroppshetsen, alla åldras det kommer vi aldrig ifrån. Jag tycker du är fin som du är, lägg pengarna på något annat. Personligen tycker jag inte det var så stor skillnad.

 • Anonym

  Skillnad: Bilden till höger enormt mycket smink. Bilden till vänster = inget smink. Du har även vinklat ansiktet olika.

 • Jonna

  Hade varit roligare att se en rättvis efterbild. De vill säga en utan smink och i samma vinkel. Oavsett om det gjort skillnad är du vacker

 • Lina

  Oavsett smink och vinklar så ser man en klar skillnad. Du ser naturligare ut nu och sötare.

 • Tilde

  Du blir bara snyggare och vackraste hela tiden, med och utan smink ♡♡♡

 • Midia

  Är verkligen noll skillnad, men du är fortfarande fin! 🙂

 • Alice

  Olika vinklar, olika ljus och smink på ena vs inget smink på andra. Utöver det så påverkar ens cykel, hur mycket salt man ätit+ens allmänna kost, sömn, tid på dygnet water retention så blir svårt att ta bilderna med exakt samma variabler men det är ändå viktigt att försöka. Känns rätt oseriöst när bilderna skiljer sig i den utsträckning det gör i detta fall.

  • Maria

   Plus om man zoomar in så ser man att det är photoshopat på något sätt i efter-bilden. Men det var nog krav från företaget att försöka få fram så stora skillnader som möjligt! Annars så hade hon nog valt en osminkad bild i alla fall…

 • Victoria

  Hej hej, tittade in igen efter en tids frånvaro.

  Vilken skillnad!

  Har inte velat säga detta då jag känner en viss respekt för folk men tyckte aldrig det passade. Det såg svullet ut och förändrade ditt nätta lilla ansikte till det sämre, önskade bara du skulle ta ut det.

  Ser jättebra ut nu! Du behövde aldrig de pumpade läpparna eller de där injektionerna, det var bara osäkerhet. Du ska vara glad över ditt utseende, Alex, du är vacker, tänk på de som inte ser ut så. Skönhet är en gåva. Vårda den. Förstör den inte. <3

  Mvh, Vic.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *