Hundslem på chanelväskan!

Inlägget innehåller spår av reklam

Idag har jag och Andreas haft lite quality time tillsammans. Kände att vi behövde det då det inte har blivit så mycket av det på senaste tiden. Så blev en sovmorgon följt av en trip till hundöarna. Det var så himla vackert där nu när snön låg som ett vitt täcke. Nästan vackrare än vad det var på hösten.. Men bara nästan! Så vi lät Zacco springa av sig lite och leka med dom andra hundarna. Chloé fryser ju så lätt om tassarna så hon fick värma sig i våra famnar. Men jag tror verkligen att hon tycker om att titta på och bara få vara med lixom. Det hade nog jag uppskattat iaf om jag var hund 😉 För jag ser hur hon spanar efter dom andra hundarna, men vill gärna vara uppe i famnen. Så hon ligger nöjt där lixom.

Dock var det lite orutinerat av mig att gå dit med min chanelväska, för jag insåg när vi var på väg därifrån att en hund hade dreglat på den!! Märkte inte det när vi var där haha, så brast ut i ett ”UUUEW!!” samtidigt jag försökte ta bort det. Andreas skrattade bara, jag antar att han tänkte att jag fick skylla mig själv.. Vilket jag absolut får göra, jag borde ha lämnat väskan i bilen iaf! Eller haft den under jackan.. Men inga större skador blev det, så ska inte grina över det 😉 Som plåster på såren fick jag iaf äta pannkakor till brunch efter, så gott. Vi åkte till ett ställe på söder som ska ha visst den bästa brunchen! Bästa vet jag inte, men det var ju absolut väldig gott.

alexandra kissie nilsson kappa

Får ej betalt för att skriva koden här men gör det för att vara snäll, kan uppfattas som reklam  – Mössa kan ju vara det bästa som finns under vintern! Och tröjan jag har på mig är ny, snygg va? Den är från chiquelle, använd koden Alexandra2019 så får ni 20% rabatt om ni är sugna! Kappan är från Ralph Lauren, har ingen rabattkod på den tyvärr 😉

Var svårt att fånga den vackra naturen på bild, var mycket finare IRL!

Chloé spanade tryggt från min famn haha.. Hon ser så rolig ut! Blev också en kaffe, perfekt att värma händerna med. Behövde det då jag ”glömde” mina vantar hemma.. Tror faktiskt inte jag äger några, lyckas tappa bort alla som jag köper.. Hade ett par fina svarta skinnhandskar förra året men har ingen aning om vart jag kan ha lagt dom någonstans.. Synd!

Zacco älskar ju hundöarna. Dock är jag alltid lite orolig över att han ska hamna i bråk med någon annan hund. Han är världens snällaste hund, verkligen aldrig varit med om en snällare hund. Men idag ville han positionera sig mot många hundar.. För er som inte vet vad det betyder så vill han visa att han bestämmer och det gör hundar genom att klättra upp på andra hundar och försöker jucka mot dom. För ett tag sedan var det en annan hund som gjorde det mot honom, slutade med att han fick sy ihop ett sår vid benet och gå runt med en tratt ett väldigt långt tag 🙁

alexandra kissie nilsson chanel

Chanel + hundslem..

Haha kolla råttan, njuter av solen och att få vara nära oss. Hon är en riktig livsnjutare hon.

alexandra kissie nilsson kappa

Dagens outfit, om man ens säger så längre?

Såååå gott, detta ställe heter Cykelcafe le mond och som sagt ligger det på söder.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *