Deppigaste månaden

Jag har förstått att det inte bara är jag som tycker denna månad är sjukt tråkig/ deppig. Det är kallt, mörkt, man blir tröttare av mörkret, folk är fattiga (efter jul och nyår det förstår man ju), det känns som att människor allmänt går i ide och orkar inte lika mycket som annars. Jag har inte gjort mycket idag, fotat med Malin och läst in ljudbok, men det räckte, för nu känner jag mig helt slut nu och vet knappt vad jag ska skriva.. Det känns som att någon har sugit ut min hjärna. Vill nästan ge datorn till Andreas som sitter här bredvid så får han skriva klart slutet på detta inlägg haha.. Men det ska jag inte, ett inlägg ska jag iaf få iväg innan jag lägger mig. Herregud, någon som kan kasta en hink iskallt vatten på mig så jag piggnar till!?

Men ni ska veta det, att spela in ljudbok är inte det enklaste. Jag minns det mycket snabbare och lättare. Jag spelade ju in min egna bok förra gången också och det var nu.. 2 år sedan va? Jag måste minnas fel men jag trodde det gick på 2 gånger och att jag läste ut hela boken under första sittningen, men det kan omöjligt stämma! Efter första gången i år kom jag till sida 43 eller något sånt, nu är jag på sida 70.. Det blir många omtagningar och ju tröttare jag blir desto fler blir dom. Jag har en tendens att fastna på ord, det spelar lixom ingen roll hur ofta jag hör det, jag får inte ut det rätt. Jag lixom spottar ut ordet så kommer det ut helt fel. Ett ord som fastnade lite extra på idag var ordet identitet. Jag sa ”indätitett” hela tiden haha.. Så irriterade, och det blir ju inte lättare efter 10e gången heller.. Namn på olika människor kan vara svårt att uttala, jag hade ju fått för mig att använda väldigt gamla namn i vissa texter och dom är ju enkla att skriva, men en helt annat sak att säga! Sen upptäckte jag även 2 fel som redigeraren hade gjort, men aja.. Nu är boken tryckt och det är vad det är.. Men när jag upptäcker fel då tappar jag bort mig också.

Nu ska jag vila lite i soffan tänkte jag och mysa. Har gäspat säkert 20 gånger medan jag skrivit detta inlägg. Finns troligtvis massa stavfel som någon av er kan störa er på då jag knappt orkar se vad jag själv precis skrivit..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *