Svarar på era DM’s..

 

Tack! Mössan köpte jag på H&M och den köptes 2018 precis innan vintern kom ordentligt så den borde finnas kvar i butik. Den är dock mer brun IRL så du har koll på det. Ni som har frågat om byxorna är dom från bubbleroom, tyvärr har dom börjat ”spricka” i materialet så ni är medvetna om att det kan hända ifall ni köper likadana.. Det är så synd för jag älskar verkligen dom byxorna och har haft på mig dom sjukt många gånger nu.. Tröjan är från Chiquelle. Tröjan är så himla skönt, älskar den!

Jag är supernöjd med att jag gjorde tänderna, typ det bästa valet NÅGONSIN! Tänder gör så himla mycket. Från att jag nästan aldrig log till att älska att le, och det gjorde mig lyckligare. Jag lixom lurade hjärnan att jag var glad 🙂 Jag körde på fasader, så det är alltså som lösnaglar kan man säga. Mina egna tänder finns där bakom för vi kom överens om att jag var och är för ung för att slipa ner mina egna. Det kändes lixom inte helt rätt och jag tror inte en seriös tändläkare hade rekommenderat det. Sen är det ju såklart kunden som bestämmer i slutändan, men jag valde att lyssna på tandläkaren.

Jag skulle nu idag vilja göra underraden också, för dom rörde vi inte. Jag märker att det är en nyansskillnad och jag vill gärna att dom ska matcha övre raden. Så får se hur jag kommer göra, finns en risk att jag väljer att byta ut alla tänder och gör om allt och det beror på att jag ser att mina övre tänder börjar röra sig. Det har inte med fasaderna att göra utan det beror på att jag gnisslar tänder och slarvar med bettskenan om nätterna. Men det är ju inte gratis, det kostar ju ca 5-6000 per tänd.

Jag gjorde ju en behandling hos Forma Vita med deras nya metod för att ta bort tatueringar. Dom sa att det skulle ta upp till 8 veckor efter behandlingen tills jag skulle börja se resultat. Jag är ju så extremt rastlös och när jag inte såg resultat direkt tappade jag motivationen. Verkligen typiskt mig haha… Men dom hade ju helt rätt, ju längre tid jag väntade desto mer av tatueringen har försvunnit. Dock bokade jag aldrig in en ny tid, men det ska jag göra. För mycket av tatueringen försvann efter bara en behandling. Så jag tror att resultatet kommer bli sjukt bra om jag ser till att gå dit och göra om processen minst 2-3 gånger till.

Jag tror inte dom kommer in igen, nej. Jag har ju iof inte kikat hur det ser ut på hemsidan eller pratat om det med ur & penn om det, men det beror på att jag valde att inte fortsätta samarbetet pga olika anledningar. MEN jag vet att dom har andra liknande örhängen i deras sortiment så du kan utan problem hitta något liknande. Det finns även på glitter 🙂

Ja både jag och Andreas har varit på deras camp på båda ställena. Vi båda är överens om att Sri Lanka-resan var den bästa, vi hade verkligen så himla roligt och stortrivdes 🙂 Vi åkte hem solbrända och med stora leenden. Det kan det bero på att vi hade en vecka innan på ett hotell i lugn och ro, och att vi var nybörjare och körde på ”level 1” och då var ju allting bara roligt och nytt.. Sen var det väldigt lugnt på campet på Sri Lanka också, det var inte mycket folk, alla som var där klickade och det var bara en sån skön stämning.. Vi bara gled runt och hade det bra, trodde vi var proffs på surfning och levde i en bubbla haha 🙂

Sen när vi åkte till Bali ett år senare bodde vi på båda deras camps (finns alltså 2 olika att välja mellan) för att få chansen att testa på båda. Jag ska vara ärlig och säga att jag inte gillade det första campet (som ligger i Canggu) för det var för mycket ungdomsgård.. Det krökades hela tiden, personalen krökade, människorna som var där var väldigt (väldigt) unga och dom festade tills klockan blev 3 på morgonen fast det var ”ljud förbud” vid 23 tiden så man kunde vakna upp utvilad ifall man hade surflektion tidigt på morgonen. Men det andra campet som låg lite mer ”off” i orten Gainyar var mycket trevligare för där var det mindre fest och det var en mer lyxkänsla över det campet. Jag gillar ju när det är fint hehe 😉 SEN utöver det levrade vi ju upp i surfningen under vår resa till Bali och då skadade jag mig, blev rädd för vatten och fick en panikångest-attak mitt i havet som såklart gjorde att jag kommer koppla surfning lite till den känslan jag fick där i vattnet.

SÅ om jag får rekommendera något så vill jag säga att du ska åka till Sri Lanka! Men det beror ju helt på vad du är ute efter. Vill du ha fest och träffa unga människor borde du åka till Bali och bo på campet som ligger i Canggu. Vi alla gillar ju olika och det är ju helt ok 🙂

Jag är inte helt 100 % säker men jag tror den är från Chiquelle och den är något år gammal. Så det finns ju en liten risk att den inte finns kvar i sortimentet, dom byter ju ut kläderna ofta..

Jag har gjort 2 såna videos för ett tag sedan, vill ni jag ska göra en uppdaterad variant? Ni hittar den dom >HÄR< och >HÄR< 🙂

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *