Imorgon ska jag ju fota för min träningskollektion och jag är så peppad! 🙂 Tror det kommer bli riktigt bra då jag har fått tag på en snygg träningslokal som vi ska vara i. Jag har ju en idé på hur det ska se ut, och det är känslan som är på bilderna nedanför som jag är lite ute efter.. Vill ha det ljust, lätt och fräscht. Så tack vare mina facebook-vänner fick jag massor av tips på gym i Stockholm som har denna känsla i någon lokal. Jag vill ju att bilderna ska vara mer ”lifestyle” än superhård träningsmiljö då jag tycker att mina kläder funkar så bra i olika sammanhang, inte bara träning. Så förhoppningvis är gymmet så fint som mina vänner har lovat att det är.

Men nu ska jag försöka ta mig i kragen och ta mig till gymmet, är så trött men jag vet att jag kommer känna mig duktigt efter. Sen vill jag också känna mig någorlunda i träningsform imorgon när jag fotar hehe.. Inte för att ett pass gör någon större skillnad! 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *