Hej på er! Har varit upptagen hela förmiddagen med möten. Började tidigt imorse (klockan 9 hehe) ute i Haninge för att träffa upp mitt nya team som jag ska lansera en ny produkt med. Förhoppningvis redan i vår, men jag gillar när det går snabbt! Så det känns både roligt och spännande för produkten vi arbetar på kommer vara unik och så vitt vi vet är jag den första i Sverige som arbetar med en sån här sak.. Så ja, förhoppningvis går allt som planerat och i höst är produkten här! Men vågar inte lova för mycket, därför säger jag inte vad det är för något. Efter det lyckade mötet i Haninge åkte jag snabbt hem, rastade Chloé och sedan åkte jag in till stan igen för lunch med Viktor, följt av ett besök hos Daisy Grace som har fått in en ny kollektion. Hittade så himla mycket snyggt! Viktor kan ju min stil och han sa tidigare i veckan att jag skulle älska deras kavaj (den jag har på bilden) och mycket riktigt så älskade jag den! 🙂 Satt som ett smäck dessutom. Sen föll jag även för blusen som jag har under samt lite annat smått och gott..

Nu ska jag försöka leta upp min bilnyckel (till den förra bilen, ska lämna in den imorgon) och sedan fokusera lite på att vlogga så morgonens video blir rolig att titta på. Sen tänkt jag gymma och hoppas på magiska resultat inför fotograferingen imorgon 😉 Om någon av er kan en övning eller 2 som ger mig ett 6-pack på endast ett pass är det bara att ropa! Gärna en övning som ger mig extremt tonade armar och axlar också.. Tycker det är så snyggt med muskulösa armar. Jag försöker ju bli ”kralligare” men det tar tid.. Minns förut hur jag var rädd för att bli för krallig, nästan skrattretande för det krävs ju MYCKET för att bygga en större volym på musklerna, speciellt för oss tjejer.

Ps. Ibland kan jag näsan se lite äcklad ut på mina bilder, så konstigt för mitt leende matchar inte vad jag känner inombords. Har varit riktigt glad och positiv idag!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (3)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *