Ny vecka..

Måndag: Träna, spela in en video till nästa onsdag (så slipper jag stressa över det då jag är utomlands då) och på kvällen ska jag träffa en ny partner och signera ett kontrakt och skåla in ett nytt samarbete 🙂 Så kul!

Tisdag: Möte på förmiddag med ny samarbetspartner. Ska åka till en fabrik bland annat då en ny produkt ska tas fram, så skoj! Efter det ska jag äta lunch med Viktor och sedan springa förbi Daisy Grace kontoret och kika på den nya kollektionen som släpps nu. Under dagen ska jag även vlogga.

Onsdag: Möte klockan 10 med ett nätverk inom försäljning sen ska jag sticka iväg till Hammarby Sjöstan för att fota min träningskollektion, så himla kul!

Torsdag: Ska fota ett samarbete och outfit med Malin på förmiddagen. Sen på eftermiddagen har jag 3 timmar inbokat i inspelningsstudion för ljudboken.

Fredag: Har ansiktsbehandling inbokad (sista venus legacy-behadlingen samt kemisk peeling) och sedan har jag ytterligare 3 timmar med inspelningen av ljudboken. Vi försöker få klart allting innan jag reser iväg, tyckte det var ett bra mål.

Lördag: Med tanke på målet att få klart boken innan jag far så kör vi en sista sittning med inspelningen av boken här vid 12-tiden. Ska också gå och fixa naglarna här tänkte jag så dom är fina.

Söndag: Packa resväskan! 🙂 Wihoo!

alexandra kissie nilsson vinter

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *