En helg i snöiga Gävle

Hej från Gävle!  Eller nja nu är vi väl inte i Gävle längre, vi är i bilen på väg hem mot Stockholm igen. Passar på att blogga lite medan Andreas är snäll och kör 🙂 Vi har spenderat helgen med familjen, men det tror jag att jag skrev att vi skulle göra tidigare i veckan. I fredags åkte vi till Andreas pappa och sov över där. Sen på lördagen åkte vi vidare mot mammas landställe och spenderade resten av helgen där tillsammans. Det blev mycket kortspel och härliga promenader i den vackra naturen. Det är så häftigt att snö kan göra vår miljö så vacker. Jag måste ha sagt ”åh så vackert” minst 100 gånger på väg upp hehe.. Även om jag inte är en vintermänniska kan jag uppskatta hur ljust och fint det blir. Sen kan jag uppskatta snön mer när jag vet att jag ska strax iväg till värmen igen.

Nu ska jag börja klippa helg-vloggen tänkte jag, lika bra att göra det när vi sitter i bilen 🙂 Tar ju ändå ca 2 timmar hem igen. Då lär jag hinna klart och kan sedan ladda upp den hemma från vårt nät hemma i lägenheten. Smidigt! Vill gärna spendera resten av kvällen sen på gymmet. I veckan som kommer ska jag fota mina träningskläder för dom ska lanseras snart, så himla roligt för jag har verkligen fått sån himla bra respons på min design. Och då har ni ju bara sett ena settet! Kläderna kommer i fler färger, en till design och sen finns det även snygga munkjackor jag har designat som funkar väldigt bra till resten.

Himlen var så vacker igår, varm och gul. Självklart stannade vi bilen för att ta en liten bild. 

Min älskling, älskar honom så mycket!

Synd att den här bilden blev så himla suddig, annars är den ju så himla fin. Och himlen är ju så vacker, man ser att solen är på väg ner för den är så gul. Magiskt ljus.

alexandra kissie nilsson colmar

Såhär glad var jag tidigare idag när vi tog en promenad på isen. Att få vara utomhus och andas frisk luft kan verkligen göra underverk. Jag inser nu att jag verkligen behövde få komma bort och ut. 

Ja ni ser ju, lycklig skit 😉

Vi har haft sån tur med vädret hela helgen.

Zacco ÄLSKADE att vara i snön, han sprang runt som en liten valp. Chloé är lite förtjust.. Hunden till höger är Allixa, ni som har följt mig länge vet ju att den hunden har hängt med länge nu. Tyvärr har hon blivit både döv och blind nästan, hon börjar bli gammal..

alexandra kissie nilsson mamma

Tänk att jag har en sån snygg mamma!

Åh så kul med spark, vi körde runt varandra och försökte åka så snabbt som möjligt.

Älskar dig!

En bild från kvällen som Andreas tog, det var sånt magisk ljus..

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (13)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *