Fredagslistan

VECKANS KÄNSLA
Tyvärr har den varit jättetråkig, jag har ju inte mått toppen så har känt hopplös känsla.

VECKANS BÄSTA
Middagen i onsdags med Viktor och Jannike, så himla trevligt!

VECKANS SÄMSTA
Tisdagen. Jag mådde så sjukt dåligt då och jag försökte bita ihop och göra det bästa av situationen, men allting vart halvdant.. Jag grät på kvällen och Andreas fick trösta mig, men på onsdagen när jag vaknade upp kände jag mig faktiskt lite lättare igen. Det hjälper att få prata/ gråta ut om problem.

VECKANS UTMANING
Att bita ihop när det känns tufft och försöka tänka att det kommer bli bättre. För det blir det alltid, men det är svårt att fokusera på det när det är så mörkt. Men på riktigt, det blir alltid bättre. Försöker säga det högt om och om igen så jag ska börja tro på det.

VECKANS TRÄNING
Tror jag fick till 3-4 pass i veckan, så det känns riktig bra 🙂 Min kropp reagerar så himla bra på att träna och jag ser skillnad snabbt. Så jag är supermotiverad just nu. Synd att jag inte hann träna idag som planerat, hade verkligen velat det.

VECKANS ROLIGASTE
Haha jag är så bitter så jag vill säga INGENTING! Men det ska bli skoj att få åka iväg nu under helgen.

VECKANS FUNDERING
Det här med podd.. Jag har ju varit så himla anti poddar och efter jag var med i ”skapa skillnad” kände jag bara.. Näää… Tyckte det var så påfrestande att podda med hela 3 tjejer som jag egentligen inte kände haha.. Sen kändes det som att allting låg på mig, rubrikerna var om mig, jag skulle pusha medan dom andra bara gled med.. Nej det måste vara ömsesidigt. Men nu kanske jag blev lite sugen. Men det finns ju så många poddar ute, är det lönt att starta en? Och med vem? VAD TYCKER NI BERÄTTA! Ärligt, jag kan inte bestämma mig.

VECKANS YTLIGASTE
Inte mycket alls, har faktiskt inte gjort något ytligt denna vecka förutom det vanliga. Brun-utan-sol och någon ansiktsmask.. Kanske är mycket för någon annan mig för mig är det standard varje vecka.

JUST NU
Kom precis hem från att ha spelat in min ljudbok, var inbokad i 3 timmar och vi kom bara till sida 28 typ.. Så är lite trög i skallen nu och törstig hehe.. Men ska vila öppen efter jag skrivit detta inlägg (och kollat mailen) innan vi drar mot Gävle.

HELGEN

Ja Gävle ska vi alltså till. Först ska vi sova hos Andreas pappa, sen dagen efter ska vi åka vidare mot mammas landställe och där är vi tills söndag.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (16)
 • Linda

  Om du och Andreas skapade en podd tillsammans skulle jag lyssna. Ni är så himla bra match tillsammans i videoformat så jag har en känsla att det skulle blir perfekt som podd med.

  Go for it!

 • Caloveline

  Jag skulle lätt lyssna på om du ahde en podd! Tycker du är riktigt intressant och jätte rolig, du har en sån härlig personlighet!
  http://Www.caloveline.com

 • Diana LaMadre

  ååå jag som har läst ut boken nu och då kommer du med ljudboken!! 😩 haha Jag kommer nog lyssna på den igen, 😀 Jag tyckte verkligen om boken, den har lite blandat av olika saker. Det handlar ju om feminism men du berättar också om ditt liv, alltså jag kunde lägga ifrån mig den i början. Bara körde på tills jag läste ut den på några dagar 😀 Fler böcker Xandra, fler böcker!!! Jag är törstig haha.

  Kram finis, ha en fin helg med familj och nära och kära. Ta in kärleken från alla och kom tillbaka återhämtad och med positiv känsla i din kropp och knopp. 😘😘

 • Cecilia

  Man kan ju också ensam skapa poddar..

 • anna

  Vart i Gävle? skulle vara roligt att träffa dig!

 • Anna

  Tack för en rolig blogg! Hänger på tidigare kommentar, hade varit så roligt att lyssna om du och Andreas startade en podd! Ha en fin helg 🙂

 • Cenedra

  Hej! Skulle vara superkul om du ville kolla in min blogg! Skriver om psykisk hälsa/ohälsa, body positivity & mitt liv som kristen! Kram 🙂

 • Lina

  Hallå! Du borde ju starta en podd med någon du känner och gillar, så att det blir naturligt. Michelle kanske? Någon som står dig nära så att samtalet inte blir krystat och märkligt (…som det så ofta blir) – kör ett della q-koncept. Vinnande tycker jag!

 • S

  Jag älskar poddar! Men bara tema-poddar. Jag älskar att lyssna på poddar inom olika områden som jag tycker är intressanta, tex true crime. Jag har aldrig fastnat för poddar där offentliga personer bara sitter och pratar på och har olika topics varje vecka, den enda jag lyssnat på kontinuerligt är fredagspodden när den började och några år framåt. Jag hade förmodligen inte lyssnat om du börjat podda med någon annan offentlig person utan ett tema. Hade du däremot startat en podd om något du brinner för och är nördig inom, Så hade jag definitivt gett den en chans. Kanske en podd om feminism? Träning? Eller har du något annat du själv tycker är sjukt spännande som du skulle kunna dela med dig av?

  Det kanske blev lite rörigt, men jag tycker att det känns ganska ”klart” med alla dessa poddar som startar bara för att. Det känns som många influensers startar en podd bara för att det känns som att det förväntas av dem.

 • Viktoria

  Testa någon som du inte känner men som du vill lära känna. Du skulle passa energimässigt med Natali Fikas. Du hittar henne på insta under Allthecutethings hon är sån glädjespridare och också polack. Stort tips!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *