En onsdagskväll

Hej, usch vilket väder vi har.. Jag som inbillade mig att vi började gå mot vår, som jag gör varje år vid den här tiden. Min hjärna verkar ha svårt att acceptera att det kommer dröja några månader tills vi är där. Men men, större anledning för mig att hålla mig inomhus idag och tända lite ljus, mysigt 🙂 På tal om mysigt så träffade jag upp Viktor och Jannike igår för middag. Bokade bord på ciccios (favoritstället just nu) och vi hade det så himla trevligt. Så pass trevligt att vi blev kvar sist på stället haha, personalen var ju så himla trevliga men vi såg tillslut på dom att dom ville gå hem, så då satte vi på oss ytterkläderna och gick vidare.

Vill ni veta när man känner sig gammal på riktigt? Jo när man går in på stället som man har spenderat så många kvällar på tidigare i sitt liv, och tycker alla som är där ser ut som BARN! Ja då är man gammal hörrni, haha… För det var så att jag kände att dom andra såg ut att vara lite yngre än mig, utan jag såg dom verkligen som barn. Nej så det vart inte långvarigt, herregud ville typ springa därifrån.. Så illa var det!

Nej men idag då, ska hämta ett paket strax, träna och eventuellt ta mig in till stan och svänga förbi revisorn och Daisy grace kontoret för att kika på lite kläder. Det är ju alltid trevligt 🙂

Mötte upp Viktor på art först, lite bubbel skadar ju aldrig 🙂

Viktor kom direkt från gymmet, det kan man inte tro!

Tog hummerpastan, ååh så god!

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *