#10yearchallange

Jag trodde inte jag skulle hitta så många bilder från 10 år sedan, men jag hittade faktiskt några album där jag det finns en hel del. Herregud vad saker och ting har ändrats, jag var verkligen bara ett barn för 10 år sedan! Även om jag faktiskt var 17 år… Jag såg betydligt mindre ut, tycker inte ni också det? Och jag betedde mig absolut yngre haha, det tänker jag inte låtsas om som att det aldrig hände. Men när jag tittar på bilderna så minns jag hur kul jag tyckte allting var. Det var så spännande att få vara någon så jag bara.. Ja gick loss och levde livet, enligt mig själv då på den tiden!

Okej nu får vi se hur länge ni har varit kvar här.. 😉

Här var jag på ett av dom första eventet, och jag var så exalterad över det! Jag var inte nominerad i något men sånt brydde jag mig inte om, jag var bara glad att något nytt och spännande hände. I hanen hade jag alkoholfritt, fick ett band när jag kom in som visade att jag var minderårig. Med mig hade jag min dåvarande bästis Claudia. Hon gillade egentligen aldrig riktigt dom där eventsen, men vi hade bara varandra så det slutade med att hon gick ändå. Efter mycket övertalade från min sida. Jag hade inte så många andra att gå med, det var typ hon och brorsan som ställde upp.

Vi var väldigt olika varandra och det var nog mest jag som ville vara kompisar om jag minns allting rätt. Vi gick i samma skola och båd var polacker så vi klickade snabbt pga det. Även våra mammor vart bekanta en kort stund. Jag försökte muta henne med godis så hon ville leka med mig haha, men det funkade inte hur länge som helst för tillslut gjorde hon det väldigt tydligt. Hon tyckte jag var för fjortis för henne när hon blev emo. Men kommer alltid komma ihåg henne, även om jag kanske inte var hennes bästis var hon iaf min haha…

Men jag bytte sola sen och fick en ny kompis som heter Bretty. Några verkade tro att det var samma person men det var det inte, även om dom var lite lika kanske.. Hon var helt spårad och älskade att festa. Och jag älskade att göra det jag inte fick göra, så vi kom väldigt bra överens. Vi smet ut och festade och drack alkohol, för hon kände folk som jobbade på restauranger haha… Här hade vi dragit till Idre för att festa och ha kul över en helg. Vi åkte tillsammans med hennes familj men vi hittade några spännande killar att umgås med istället..

Här har vi dom! Av en slump råkade killen till vänster känna min allra första pojkvän från kollo! Så vi hängde mycket i deras stuga, drack öl, spelade spel och gjorde det vi inte skulle göra.. Vi hade väldigt roligt, men Bretty försvann från ingenstans! Jag vet inte idag vart hon är eller vem hon är med. Så himla konstigt.. Det började gå massa rykten om vart hon skulle ha försvunnit men jag har ingen aning.. Måste nästan försöka leta upp henne, se om hon är vid livet!

Jag och Amir umgicks väldigt flitigt, det var nog varje helg vi var ute och festade. Här var vi på en hemmafest på Kungsholmen hos en kille som kallade sig för Krilleboy, minns ni honom? Han vart lite känd där ett tag för sin stil. Sen bodde han alltid på så fina ställen så vi älskade att festa hos honom! Min stil var mycket rosa och ögonbrynen skippade jag gärna att fylla i 😉 Vi är vänner idag också, eller kanske inte vänner för vi umgås inte direkt men vi är absolut inte ovänner på något sätt iaf. Han hyr ju min lägenhet 🙂

Jag hade inte mycket pengar att handla kläder för, så det var mycket att jag experimenterade. Skarfen till vänster var mammas, kjolen var egentligen ett linne och väskan var nog också mammas.. Sen när jag väl hade pengar blev det mycket shopping på Gina Tricot, jeansvästen på högra bilden är där ifrån minns jag. Konstigt hur man kan komma ihåg vissa detaljer så väl… Där satt jag och väntade på bussen utanför mammas förra hus. Bad brorsan ta bilden.

Mycket mycket festande var det, trots jag inte var 18 än.. Tjejen på bilden heter Bella och idag är hon mamma 🙂 Så härligt! Men hur som helst, tillbaka 10 år i tiden till 2009.. Vi hittade ”som tur var” en nattklubb som ville släppa in oss, fast dom visste vi var minderåriga.. Stället hette Fellows eller något i den stilen, låg mitt på Stureplan och jag hade en fling med ägaren. Enda nackdelen enligt oss på den tiden var att dom stängde redan klockan 1, det var bara ett förställe.. Så efter 1 hade vi svårt att festa vidare, för tyvärr började jag bli känd då och när andra såg att jag var inne på ett ställe skvallrade dom till vakterna haha.. Ja då flög man ju ut med huvudet före.

Åh minns hur jag var helt besatt av killen i mitten, trodde jag var så kär i honom. Men jag minns också så väl hur han körde the game stenhårt och jag föll för det. Men samtidigt, jag var 17-18 år gammal det inte så enkelt att veta.. Han jobbade i nattklubbsbranchen och det var ju lite coolt på den tiden, jag började jobba med honom på en nattklubb som hette Pilot och jag kämpade med gästlistan varje helg. Den klubben finns såklart inte kvar idag. Jag har inte heller idag kontakt med honom, tog till och med bort honom från  Facebook för något år sen eller 2.. Det var efter att han delade massa om SD, så vi har ingen kontakt alls. Tjejen till höger heter Sandra och vi har inte heller någon kontakt. Vi blev snabbt festpolare och umgicks nästan varje helg eller såfort det vankades fest.

Var år 2009 jag vann pris som årets provokatör, då tyckte jag det var jättekul och tänkte inte riktigt på innebörden. Jag såg det bara som ett pris och la inte mer tanke på det.. Men det var lite typiskt mig, jag förstod nog inte riktigt vad jag sysslade med alls haha.. Jag bara körde på och sen fick det lite bli som det blev. Om jag minns rätt har vi Mogi längst till vänster, Blondinbella till vänster om mig, sen jag i mitten, hon till höger var en känd fotograf (rätta mig om jag har fel) och längst till vänster har vi Lisa va?

Jag är också medveten om att klänningen kan ha varit något av det fulaste jag sett haha. Fick låna den från Ed Hardy och jag tyckte det var sååå coolt. Jag älskade ju det märket under 2009, förstod verkligen inte varför. Måste väl tyckt det var lite ballt och tufft sådär.

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *