VLOGG: Får lite problem…

Ja här kommer en förklaring på vad jag la upp på min insta-story här om dagen. För i mitt liv händer det alltid något, nästan liten komiskt haha… Men såhär såg det ut i måndags när var på väg hem. Tur att jag fick hämta ut min nya bil igår va? 😉

Posted in: Bilder på mig.
Kommentarer (6)
 • Isabelle

  My gud! Du är så vacker. 😍
  Kolla in våran blogg. Bilder6.bloggplatsen.se

 • Diana LaMadre

  Åh men hallååå fina Alexandra.
  Det gör mig ont att se dig så ledsen. 🙁 Du är så fin, så underbar! Din dröm måste komma, någon gång, bara kanske måste vara rätt period och vem vet när det är. Men om du är värd något så är det att få din dröm i uppfyllelse. Kämpa fina du, ge inte upp på dig själv, kämpa, för det ÄR du värd.. låter nästan som en dålig Loreal klycha men faktiskt. 😀 <3 Kram finis.

 • Ll

  Va söt du är, så fin frisyr 🙂 Läste din blogg för många år sen, var stolt och glad över att du blivit så klok! Du brinner verkligen för saker och bara det är ju guld värt.
  Läste ditt inlägg om barn.. och även att du var lite ledsen.
  Ville bara skriva att man får mängder av nya insikter sen när man blir mamma också, ett av det härligaste är just att fokus flyttas till att man vill vara den bästa personen man kan just för den lilla. Du kommer bli någons hela värld och landa i ett finfint mående, är jag säker på 🙂
  kram till dig

 • Stina

  Alexandra. Jag blev ledsen när jag såg att du var ledsen. Önskar och hoppas att din dröm blir sann en dag. Många styrkekramar

 • Anonym

  Ja såna här ”problem” får även ni influencer…sk i landsproblem för oss vanliga människor som inte behöver filma och visa alla att en bil kan gå sönder. Du har ändå sådan tur att du slapp betala kalaset som alla andra måste göra för bilen ägs ju inte ens av dig så allt detta står ju bilfirman/försäkringen för. Du behöver inte ens lägga ut pengar för att laga bilen som de flesta andra måste göra. Nu kom din pojkvän på sekunden så du även fick sitta i en annan bil under tiden. Hade det varit normalt hade du fått stå och vänta mitt på motorvägen vid sidan av. Kallt, regnigt och jävligt. Du behandlas som en prinsessa jämt men det ser du inte själv. Och din dröm handlar inte om att få barn. Men det förstår inte heller många här. Det visar lite hur dina följare tänker.

 • Anonym

  Min dröm är kanske samma som din. Det vet jag inte. Men min dröm är dels att cancer och andra hemska sjukdomar kan botas. (Min pappa dog i cancer när han var lite över 50 år.)
  Sedan min andra dröm är att alla ska behandlas lika och ingen ska särbehandlas bara för att man är en influencer t ex. Men världen idag går utför tyvärr och det lär bara bli värre då vi lever i den värld vi lever i. Det räcker gott och väl att titta på en liten filmsnutt om att någon absolut inte trodde att även hon skulle få bilen sönder på en motorväg. Katastrof. Eller hur….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *